Mida teha, kui (tulevane) ämm muutub enne pulmi liialt pealetükkivaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida teha juhul, kui sinul ja kallimal on plaanis abielluda, kuid pulmadeks valmistudes on meheema muutunud talumatult pealetükkivaks? Ta tahab sinuga tingimata kleidiproovi kaasa tulla, kuid sina tahaksid sinna kaasa võtta vaid oma ema. Kuidas käituda?

Nõu annab portaali Good Housekeeping etiketiekspert Peggy Post.

Tõenäoliselt tahab su tulevane ämm lihtsalt kogu elevusest ja ettevalmistustest osa saada. Eriti sel juhul, kui tal endal on ainult pojad. Seda enam tahab ta osa saada sellest, kuidas pruut oma tähtsaks päevaks valmistub ja on arusaadav, et naisterahvale meeldib pulmakleite vaadata. 

Selleks, et mitte tema tundeid riivata, kaasa teda üldistesse ettevalmistusse, kuid mine kleiti ostma siiski koos oma emaga. Ütle meheemale näiteks nii: «Mina ja ema oleme alati unistanud sellest, et valime mu pulmakleidi koos. Kohe, kui olen õige kleidi leidnud, tahaksin seda ka sulle näidata.»

Sel moel ei tunne tulevane ämm, et teda jäetakse planeerimisest välja. Igatahes ole sellises olukorras ettevaatlik, pea meeles, et tegemist on inimesega, kellest saab peagi su uus pereliige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles