Ilona Kaldre: täna usutakse, et kuradil on plaan korraldada midagi kurja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

Selgeltnägija Ilona Kaldre rääkis Kroonikale, et täna on aasta haruldasim päev, sest on reede ja 13. kuupäev, kuid lisaks ka täiskuuaeg. Tema sõnul usutakse siis, et kuradil on plaanis korraldada midagi kurja.

«Iidse traditsiooni kohaselt sel päeval laevad sadamast ei väljunud, pulmi ei peetud ja mõned inimesed ei soovi sellel päeval ka oma kodu jätta. Väärib märkimist, et isegi kurjategijad ei kipu sel päeval kurja korda saatma, sest kardavad vahelejäämist ja arreteerimist,» märkis Kaldre, kelle sõnul ei tohiks tänast päeva alahinnata.

 «Asjata ei ole aastasadu selle päeva ümber kära tehtud! Kindlasti tasub olla tähelepanelik – proovige vältida konflikte ja ärge kurjustage! Ma ei soovita sel päeval pidutseda ja kindlasti ei tohi juua alkoholi, sest alkohoolsetel jookidel on sel päeval kehale eriti negatiivne mõju,» hoiatas sensitiiv. «Need, kes on muidu adrenaliinijanulised, peaksid sel päeval pigem elu rahulikult võtma. Saatust ei tasu narrida!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles