Juuksehoroskoop: milline soeng sobib sinu sodiaagimärgile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuri lähemalt, millised on erinevate sodiaagimärkide esindajate juuksed, et katsetada midagi huvitavat või leida endale parim soengustiil. 

Latest Hairstyles on kokku pannud põneva juuksehoroskoobi, mis võib nii mõnelegi anda inspiratsiooni suviseks soengumuutuseks.

JÄÄR

Jääral on rohkelt juukseid. Sageli on need paksud ja julgete lokkidega. Jääradele meeldivad ka silmatorkavad värvid, mis on ehk tavapärasemast veidi dramaatilisemad ja ilusad, ent mitte päris loomulikku tooni. Jäär võib olla ebapraktiline ja tegutseda enne, kui oma otsuse päris põhjalikult läbi mõtleb. Näiteks unustab ta enne lõikust uurida, kui kerge on seda soengut pärast hooldada või tellib omale sellise stiili, mis talle hästi ei sobi ja on pärast pettunud.

Soovitus: kui soovid oma ellu rohkem armastust, eelista laineid. Proovi erinevaid elegantseid soengustiile ja võid üllatuda, keda see ligi tõmbab.

SÕNN

Sõnn on graatsiline, praktiline, elegantne, lihtne, alahinnatud. Sõnnist naisele sobivad enim traditsioonilised naiselikud värvid ja lõikused. Pigem tahab ta sellist lõikust, mida ei pea pikalt viimistlema, sest vastasel juhul jätab ta soengu eest hoolitsemata. Tema jaoks on täiuslik lihtne ja selge look, mille juurde kulub väike annus hooletust. Peoõhtuks unistab ta föönisoengust, mis kindlasti sobiks hästi.

Soovitus: enne kui usaldad end juuksuri hoolde, selgita talle väga täpselt, mida soovid, et ei tekiks kahetimõistmist. Su juuksed on sulle selle eest tänulikud.

KAKSIKUD

Kaksikutele meeldivad värsked lõikused. Nad tahavad oma soengut ja juuksevärvi üsna tihti muuta. Inspiratsiooni saavad nad selleks moeajakirjadest ja kuulsuste blogidest, mistõttu pole üldse ime, kui nad lemmiknäitlejate järgi välimust muudavad. Uue soengu nimel on nad kõigeks valmis, isegi kui selleks peab hommikul mitu tundi peegli ees veetma. Lahedal soengul on oma hind ja Kaksikud on nõus seda maksma.

Soovitus: oleks aeg ära otsustada, millist soengut sa tegelikult tahad ja eriti käib see värvi kohta. Võid üllatuda, kuivõrd tulemus sind rabab, kui leiad selle päris «oma värvi».

VÄHK

Vähkidele meeldivad lihtsad ja naiselikud soengustiilid. Pikad ja pehmed juuksed, mis on kas sirged või kergelt lokkis. Vähitüdruk kannab hästi välja lihtsa stiili - saapad, teksapüksid ja šikk hobusesaba sobivad sellele maalähedasele neiule kui valatult. Seda eriti siis, kui patsist paar salku välja langevad. Pole vaja mingeid «kellasid ega vilesid», täiuslikult seksikad juuksed on talle loomulikud.

Soovitus: proovi vahelduseks midagi täiesti uut ja ära vaata tagasi. Oleks aeg, et näitaksid ka oma särtsakamat poolt.

LÕVI

Lõvinaistel on sarnaselt Jääradele tavaliselt suur juuksepahmakas. Nende juuksed on paksud, pikad ja väga isepäised. Lõvi esindaja võib ta soengu järgi suisa ära tunda, sest olenemata lõikusest või värvist on ikkagi aimata, et juukseid on palju. Lõvile endale oma stiil meeldib, isegi kui see pole parasjagu väga trendikas – ta tahabki olla omapärane. Kuna ta on veidi kangekaelne, ei meeldigi talle järsud muutused. Pigem eelistab ta oma kindlat juuksurit, kes kohendab soengut tasahaaval, suuremate muutusteta.

Soovitus: hoolitse oma peanaha eest ja kui kannad juustele palsamit, siis masseeri ka nahka. Su juuksed väärivad luksuslikku hooldust.

NEITSI

Nendele perfektsionistidele meeldivad silutud ja sätitud soengud. Hitiks võivad olla näiteks väga sirge äärega õlgadeni bob või eriti sirged ja läikivad pikad juuksed. Keratiinihooldused on just Neitsitele tehtud – iga juuksekarv peab olema omal kohal. Tema look on peen ja elegantne, kuid sellest pole siiski aru saada, kui palju aega tal oma soengule kulus. Tulemus tundub ju lihtne? Sellele kulutud aja jätab Neitsi enda teada.

Soovitus: juustel on mulje jätmisel väga oluline roll, mistõttu ei tasu järgmine kord juuksurisse minnes väga uljaks muutuda. Ära lõika oma juukseid liiga lühikeseks.

KAALUD

Ka Kaaludele meeldib viimistletud ja elegantne välimus. Erinevalt paljudest teistest sodiaagimärkidest on Kaaludel hea oskus oma soengut muuta vastavalt igapäevasele riidevalikule. Trenditeadliku naisena eelistab ta paindlikku soengustiili, et seda vastavalt tujule sättida. Lahe juukseklamber, seksikas punupats, kõrge krunn - kõik need võtted on stiilsele Kaalude esindajale ammu tuttavad.

Soovitus: praegu on just sobiv aeg uueks muutuseks. Eksperimenteeri, kammi juukseid teisiti kui tavaliselt ja naudi vaheldust.

SKORPION

Skorpionidele meeldib intensiivne ja seksikas aura. Neil on omapärane külgetõmme isegi siis, kui nad üles ärakavad ja end unisena voodist välja ajavad. Juuste puhul eelistavad nad rikkalikke värve (punakaspruuni või eri tooni blonde triipe, mis strateegiliselt nägu raamivad). Enamasti kannab Skorpion kas väga naiselikke pikki lokke või intensiivselt moodsat lõikust, mida võiks kohata pigem poisi peas.

Soovitus: ära unusta juukseid niisutada! Küsi oma juuksurilt spetsiaalset toodet, mis pakuks su juustele piisavalt toitaineid, et need terved välja näeksid.

AMBUR

Hea väljanägemine on Amburitele loomulikult väga oluline, kuid kõigel on oma piir. Neile meeldib, kui soeng on plikalik ja lõbus, eriskummaline välimus annab nende elavale loomule ainult juurde, ent kõige olulisem on ikkagi see, et soengu tegemine oleks võimalikult lihtne. Ambur ei taha, et miski teda kinni hoiaks või ta aega raiskaks. Seepärast ei näe just naljalt vaatepilti, kus Ambur varastel hommikutundidel 45 minutit järjest oma kiharaid föönitaks.

Soovitus: ära karda muutusi. Kui oled aga muutuse läbinud, siis katsu seda hoida, et tekiks püsiv side.

KALJUKITS

Sarnaselt Neitsile on ka Kaljukits perfektsionist. Talle meeldib modernne ja viimistletud lõikus, samuti traditsioonilised juuksevärvid ja soengustiilid, mida on kerge kohandada sobivaks nii kontorisse kui kohtingule. Kaljukits on taas üks neist, kes naudib keratiinihooldusi. Kuna ta on harjunud eelistama kõiges praktilisust, on ta leidnud endale isikliku stiili, mida vajadusel efektselt esile tuua. Tänu sellele näevad ta juuksed alati väga head välja.

Soovitus: proovi midagi täiesti vastupidist harjumuspärasele: kui sul on pikad juuksed, lõika need maha. Kui sul on lühikesed juuksed, lase neil välja kasvada ja naudi, kuidas su olemus üleni muutub.

VEEVALAJA

Veevalaja on pisut pentsik, vabadust armastav naine, kellele väga meeldib proovida uusi soengutrende. Ta muudab oma välimust üpris tihti ja lähedased juba teavad, et ta on ebatavaline. Veevalaja kannab välja sinise punkariharja või paksu tuka, milles on ootamatut värvi salk. Kuna see on osa tema iseloomust, näeb see tema peas väga hea välja.

Soovitus: võta rahulikumalt ja vaata peeglisse, et näha, kui ilus sa tegelikult oled. Enda positiivse pilguga uurimine tõstab enesekindlust.  

KALAD

Kalad on küll trendide suhtes tundlikud, kuid nad ei soovi väga silma paista. Kalade esindaja on ülinaiselik ja enamasti tahab ta näkile iseloomulikke pikki juukseid, kuid samas peab see look paistma loomulik ja sundimatu. Ainult nii tunneb ta end hästi. Mõni stiil või heatahtlik sõber võib Kalasid kergesti mõjutada. Kui ta aga proovib midagi, milleks ta tegelikult valmis ei ole, võib lõpptulemus mõjuda talle laastavalt.

Soovitus: kui kasutad sageli fööni, siis lase edaspidi oma juustel sellest igal võimalusel puhata ja kuivata juukseid rätikuga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles