Ilu-lounge: lauvärvi valik, mis sobib rohesilmsetele

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik ja soeng: Loore Härmat; modell: Kaire
Meik ja soeng: Loore Härmat; modell: Kaire Foto: Jelena Rudi

Jätkub Ilu-lounge’i lauvärviseeria ja seekord on tähelepanu keskmes roheliste silmade omanikud.

Valisin välja palju erinevaid lauvärvikomplekte ja igaüks võib ise katsetada, milline värvikombinatsioon kõige paremini silmad särama paneb.

Modellil kasutasin laugudel  mitut erinevat tooni. Lau liikuva osa tegin kuldsega ja ka kulmu alla kandsin kollakas-kuldset tooni, sest paljudel rohelistel silmadel on silmaiirises kollakaid täppe, mille kuldne toob  eriti esile.

Välisnurgad hajutasin tumehallikas-lillaga. Kui teha suitsusilma-meik, on  kindel valik Guerlaini Duo Eyeshadow nr 09. Silma alumisele ripsmeäärele joonistasin Be Yu 739 erkrohelise pliiatsiga joone, mis eriliselt rõhutab silmameiki ja paneb ka kõige tuhmimad silmad särama. Roheline pliiats on sellepärast iga meikari kotis, sest see sobib paljude  silmavärvide puhul.

Päevaseks silmameigiks on ideaalne Couleur Carameli Duo Papaya 133 rohelise ja oranži lauvärvi komplekt. Neid toone võib kasutada koos – näiteks oranžikas kulmuluule ja roheline välisnurka või ka eraldi. Tulemuseks on väga kerge ja õhuline suvine silmameik!

Õhtuseks jumestuseks on kõige silmipimestavamaks tooniks kindlasti lilla. Superlaheda  tulemuse saavutad Pupa Viva Carioca 002 duo lauvärviga, sest kokku on pandud erklilla - mida kõige parema tulemuse saavutamiseks hajuta otse ripsmepiirile - ja kuldne, mida hajuta silma sisenurka ja kulmu alla. Ripsmed värvi mustaks ja ongi salapärane silmameik valmis!

Copy
Tagasi üles