Mida teha, et juuksed paistaksid kaunid igal fotol?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea on teada, et kui kaunis soeng pildil nii ilus ei näigi, siis pole asi üldse juustes vaid pigem kaameras ja abi pole loota isegi parimatest pilditöötlusprogrammidest.

Photoshopi või rakendusprogrammide abil saab eemaldada fotolt pisivigasid nagu vistrikke või punasilmi, kuid soengut eriti muuta ei õnnestu. Seepärast on oluline, et sätiksid juuksed juba enne pildistamist hästi, kirjutab Youbeauty.

Õnneks pole ekspertide sõnul vaja selleks juukseid tundide kaupa siluda ja sättida, piisab mõnest lihtsast trikist, et kaamerasilm püüaks pildile soengu parimad omadused.

Ära peida end juuste taha

Lordele võib sobida see, et ta rasked juuksed langevad fotodel osaliselt näole. Tavalise neiu võib see muuta torisevaks Pokuks. Väga palju aitab üldmuljele kaasa juba see, kui vähemalt ühelt poolt paned juuksed kõrva taha. Nõnda näitad palju rohkem oma nägu ja ilusaid silmi, mis annab pildile tasakaalu. Kui tahad näidata oma soengut – kaunist läiget või uut värvi – siis lase juustel vabalt langeda ühel pool, kuid teisel pool torka juuksed kõrva taha.

Ole juukselakiga ettevaatlik

Juuksed teeb seksikaks liikuvus. Raske juukselakk aga muudab su seongu kõvaks kiivriks ning teeb kandja vanemaks. Vabalt lendlevad juuksed näevad fotol igal juhul paremad välja kui jäik soeng.

Valgus on väga oluline

Ka kõige kaunimad juuksed võivad kehva või väga vähese valguse käes pildistades oma välimuse kaotada. Kui võimalik, ära lase end pildistada valguse käes, mis langeb ülevalt alla. Nii paistavad su juuksed tuhmid, kuid peale selle tekivad ka silme alla tumedad sõõrid ja nina tundub suurem. Samuti tasub vältida seljatagust valgust, mille pärast jäävad juuksed varju. Kõige parem on pehme valgus, mis toob näo esile, aga pole konkreetselt kuhugi suunatud, nagu näiteks loomulik õuevalgus. Selleks, et juuste värvi ja sära esile tuua, vaata valguse poole.

Soeng olgu kohev

Kui juuksed on sirged, võivad need tunduda õhukesed. Kui sul on hea tekstuuriga juuksed, siis viska vahetult enne pildistamist pea alastpidi ja sasi veidi oma juukseid, et need tunduksid kohevamad. Väldi silikooni sisaldavaid juuksetooteid, mis teevad juuksed raskeks. Eriliste sündmuste puhul tee seda, mida kuulsusedki ja kasuta juuksepikendusi.

Tukk olgu värske

Isegi kui ülejäänud soeng on tasemel, võib tukk kogu üldmulje rikkuda, sest läheb kiiremini rasuseks või kleepub otsmikule. Sellises olukorras aitab hädast välja kuivšampoon, mis kuivatab ruttu rasu ja teeb juuksed kohevamaks.

Leia oma parim külg

Igaühel on pildile jäämiseks oma parim külg, kuid kõik pole seda veel üles leidnud. Hea moodus oma parima poosi leidmiseks on enda pildistamine nutitelefoniga. Pildista ja proovi, kuidas sa selfie’l välja näed, sest samamoodi võib poseerida ükskõik millise kaamera ees. Lõpuks on kõige olulisem, et naeratus oleks ehe, sest see teeb sind tõeliselt ilusaks, hoolimata sellest, kuidas su juuksed on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles