Suurimad vead, mida tehakse silmalaineriga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Silmameiki tehes tasuks jälgida, et sa lainerit kasutades levinud vigu ei teeks.

Järgnevalt on välja toodud kõige enam levinud vead, mida silmalaineriga tehakse, kirjutab RedBook Magazine.

Laineri liigne kasutamine alumisel silmalaul

Kui sa kasutad palju silmalainerit (eriti väga tumedat tooni) just alumisel silmalaul, siis see võib su silmad näiliselt väiksemaks muuta. Pealegi suureneb sel viisil võimalus, et silmade alla tekivad inetud meigiplekid. Kui tahad oma alumisi silmalauge rohkem rõhutada, kasuta heledat silmapliiatsit või lausa helepruuni silmapliiatsit, et tulemus oleks eriti õrn.

Kasutad lainerit ebaühtlaselt

Äärmiselt tüütu on ülemisel laul olevat lainerijoont salvrätikuga pidevalt maha pühkida, kuni lõpuks saad piisavalt sirge ja ühtlase joone. Selleks, et lainerijoon jääks sirge, ära tõmba silmalaugu näpuga liiga pingule, sest laule võivad tekkida pisikesed kortsukesed ning lainerijoon jääb ikkagi ebaühtlaselt. Lükka parem lõug veidike ülespoole ja vaata ise samal ajal alla. Silmalaud on sel viisil pooleldi kinni, kuid sa siiski näed, mida sa teed.

Kasutad ainult musta või pruuni silmalainerit

Valge või läbipaistev silmalainer alumisel laul võib välimuse kordades kaunimaks ja värskemaks muuta.

Sa ei tee erinevatel silmameigivahenditel vahet

Silmapliiatsit on kõige parem kasutada siis, kui sul on kiire: neid on lihtne peale kanda ja need määrivad kõige vähem. Geellainerid muudavad välimuse glamuursemaks ja need on reeglina veekindlad. Geellaineriga on lihtsam ka kontrollida joonte paksust. Vedelad silmalainerid on mõeldud neile, kes on juba kogenumad. Vedela laineriga saab täpsemaid jooni tega, kuid selleks peab sul väga täpne ja kindel käsi olema. Kui oled algaja ja soovid omale seksikaid kassisilmi teha, kasuta pigem geellainerit.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles