Viis kohta, kus naised salamisi mehi «hindavad»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei varja eriti seda, et neile meeldib naisi vaadata. Naised on aga tunduvalt tagasihoidlikumad ja kingivad meestele hindavaid pilke salamisi.

«Enamikel kordadel, kui inimesed omavahel tuttavaks saavad, on tegelikult naised olnud selle algatajaks. Nad teevad alateadlikult esimese sammu, saates mehele mitteverbaalseid signaale ja pilke,» ütles kehakeeleekspert Tonya Reiman. Järgnevalt on välja toodud viis kohta, kus naised tegelikult mehi salamisi jälgivad, kirjutan Men's Health.

1. Kontoris

Esiteks tõmbavad ülikondades mehed alati naiste tähelepanu. Aga veelgi olulisem on naise jaoks see, kuidas meed tööl toime tuleb, see annab nimelt vihjeid selle kohta, milline võib mees olla väljaspool kontorit. Kas sind ümbritsevad kontoris alati mingid probleemid? Kas sa jõuad koosolekutele õigeks ajaks või jääd alati hiljaks? Kas sa aitad kolleege, kui neil on raske ja üritad neid naerma ajada, kui neil on halb tuju?

2. Rannas

Trimmis kõhulihased tulevad muidugi kasuks, kuid eelkõige on rand koht, kus näidata teistele, kuidas sulle lõõgastuda meeldib. Kui naine sind rannas jälgib, siis ühel hetkel hakkab ta ette kujutama, kuidas te seal koos võiks lõõgastuda. Mängi semudega võrkpalli või jalgpalli. Ole loomulik, näita oma oskuseid. Naised saavad aru, kui mehed teesklevad.

3. Baaris

Isegi, kui naine ütleb, et tuli baari vaid selleks, et sõbrannadega aega veeta, vaatab ta ikkagi baaris ringi, et sobivaid mehi leida. Pane oma särginööbid kinni ja jäta jämedad kuldketid koju. Kui lähened naisele, ole siiras ja aus. Ütle talle oma nimi ja selgita, miks sa seal oled (näiteks maini, et tööl jõudis tähtis projekt lõpule ja sa tulid lõõgastuma).

4. Bussipeatuses ja ühistranspordis

Tahad näha, kuidas käituvad inimesed üksi olles? Sõida ühistranspordiga, sest just seal eelistab enamik inimesi omaette hoida. Pea meeles, et telefoniga mängimine saadab naisele teistsuguse sõnumi kui näiteks raamatu või ajalehe lugemine. Hea mulje jätab ka see, kui pakud bussis eakatele või näiteks rasedatele naistele istet. Enamik inimesi kipub häid kombeid ühistranspordis unustama, seega kui sa oled viisakas ja jälgid kirjutamata reegleid, jätab see naisele kahtlemata hea mulje.

5. Raamatupoes

Kuna viimasel ajal koguvad e-raamatud üha rohkem populaarsust, siis võib ainuüksi raamatupoes viibimine potentsiaalse partneri seksikaks muuta. Raamatute soetamine näitab, et pead lugu vanadest traditsioonidest ja naudid lugemist. Mõlemad avaldavad naistele tavaliselt muljet. Boonuspunkte saab alati kokaraamatute sirvimise eest.

Märke, mida tasuks jälgida:

  • Vaata rannas ringi, kas mõni naine jälgib sind? Kui ta hakkab näiteks huulepulka või -läiget huultele kandma, siis see on kindlaks märgiks, et ta tunneb su vastu huvi.
  • Kui baaris või muus avalikus kohas olles läheb mõni naine sulle «kogemata» vastu, siis see näitab, et ta on sinust huvitatud.
  • Kui oled naisega silmsideme saavutanud, ära pööra oma pilku mujale. Ühistranspordis eelistavad inimesed omaette hoida, aga kui näed, et naine jälgib sind, siis oled ilmselt teha tähelepanu võitnud.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles