Millised huulepulgatoonid on sel suvel moes?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Trendikas naine jälgib lisaks rõiva- ja soengumoele ka seda, millised värvitoonid on meikimises suvel eriti kuumad. Women's Health Magazine konsulteeris ekspertidega ja pani kirja kolm kõige trendikamat värvitooni, millega ei saa suvel eksida.

Julge roosa

Ajakirja Women's Health ilutoimetaja Jill Percia ütles, et julge huulepulgatoon paistab koheselt silma ja tõmbab kõigi tähelepanu. Enne huulepulga kasutamist niisuta huuli, et need oleksid mõnusalt pehmed. Kasuta selleks näiteks niisutavat huulepalsamit või hügieenilist huulepulka, mis teevad su huuled tõeliseks musisuuks. Samuti tasuks aeg-ajalt huuli koorida: kanna huultele niisutav huulepalsam, seejärel võta näpuotsaga suhkrut ja hõõru näppu õrnalt vastu huuli umbes 30 sekundit. Loputa ja kanna huultele kaunis roosa huulepulk.

Läbipaistev (nude) huulepulk

«Kreemine ja läbipaistev huulepulk tekitab naises alati seksika tunde, eriti hästi sobib see kokku suitsusilmadega,» sõnas Percia. Ent puhtalt beežikad toonid võivad jätta ebaloomuliku või lausa inetu mulje. Kasuta selliseid nude toone, milles on ka veidike beebiroosat, siis jäävad huuled kaunimad.

Pastelne roosa

Percia soovitab pastelseid roosasid toone kanda näiteks kontoris. Need toonid on naiselikud, kuid mitte liiga silmapaistvad, seega sobivad need kenasti töökeskkonda. Percia sõnul annab eriti hea tulemuse see, kui kasutad huulepliiatsit, mis on su huulepulgaga samat tooni. Sel viisil on huuled paremini «raamistatud» ja konkreetsemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles