Victoria Beckham ei võta kontsakingi jalast ka trenni ajaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Victoria Beckham armastab kontsakingi niivõrd palju, et soetas hiljuti spetsiaalse treeningmasina, mida ta saab kontsakingi kandes kasutada.

Endine tüdrukutebändi Spice Girls liige Victoria Beckham pole mingit saladust teinud sellest, et armastab kontsakingi kanda. Naine ei loobunud kontsade kandmisest ka siis, kui tal tekkis pidevast kontsakingade kandmisest tõsine jalahaigus, kirjutab Genius Beauty.

Ta kannab kontsakingi ka oma poegi trenni sõidutades ja on isegi jalgpalliväljakul käinud kõrgete kindadega, mis tegi brittidele palju nalja.

Alles hiljuti soetas Victoria Beckham üle 30 000 euro maksva treeningmasina, millel on spetsiaalne kummist kate, tänu millele saab treeningmasinat kasutada ka kontsakingades. Tegemist on linttrenažööriga, mille peal saab kõndida või joosta.

Naine on pärast oma 40. sünnipäeva hakanud eriti hoolikalt tervisele tähelepanu pöörama. Ta käib regulaarselt trennis ja nüüd saab ka kodus treenida. Kuid mitte ainult, Victoria ostis nimelt eelpool nimetatud treeningmasinaid kaks tükki, ühe koju ja teise kontorisse.

Beckhami treeningrutiini kohta on teada, et ta jookseb hommikuti jõusaalis vähemalt 30 minutit maksimaalsel kiirusel. Päeval kasutab ta oma imelist treeningmasinat, kuid siis kõnnib ta sellel mõõduka kiirusega. Naine on tunnistanud, et loeb sageli samal ajal e-kirju. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles