Kirjuta suvistest treeningnippidest ja võida praktiline kannmikser!

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electrolux Sports Blender
Electrolux Sports Blender Foto: Electrolux

Suvel on paljud spordisaalid suletud või loobutakse mõneks ajaks seal käimisest, et kokku hoida ja ise treenida. Õues trenni tegemiseks on väga palju võimalusi ja tänu sellele saabki vaheldust, et kehale veidi teistmoodi koormust anda. Sellega seoses ootame lugejatelt häid mõtteid, kuidas suvel trenni teha.

Kes käib rannaliival jooksmas, kes hüppab batuudil – kindlasti on meie lugejate seas neid, kes on avastanud mõne laheda võimaluse, mida võiks teistegagi jagada. Teeme üheskoos kokkuvõtte vaheldustpakkuvatest treeningnippidest värskes õhus, et sel suvel oleks teine jume.

Auhind on seekord eriti ahvatlev, uus Electroluxi blender spetsiaalselt liikuva eluviisiga inimesele. Võitja selgub loosi teel.

Peale sportimisnõuannete võib kirjutada ka kõigest muust, mis suvise tervisega seotud. Kui Sul on varuks mõned head smuutiretseptid, siis pane needki teele, kuid palun lisa juurde ka pildid.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 12. juunil. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks. PS! Kirjutada võivad ka mehed!

Auhinnast

Selleks, et tervislikud eluviisid oleksid veelgi lihtsamad, on Electrolux loonud blenderi, mis valmistab smuuti otse kaasavõetavasse joogipudelisse, et kasutaja võiks mõnusat kodust ja värsket smuutit nautida tööl, koolis, trennis või kus iganes hing ihkab.

Sports Blender on küll kompaktne, kuid igati võimas seade, mis saab puu- ja juurviljade kõrval hakkama ka jääkuubikute purustamisega. Samuti on uue Sports Blenderi kasutamine ääretult mugav ja kiire, kuna smuuti tehakse otse kaasavõetavasse joogipudelisse ning seega ei ole eraldi kannu tarvis pesta. Kui peres on rohkem kui üks smuutisõber, siis on blenderile võimalik eraldi pudeleid juurde osta, et iga pereliige saaks enda maitsele sobiva smuuti hommikul kaasa valmistada. 

Pudel on tehtud BPA-vabast Tritan™ plastikust ning on vastupidav ja turvaline ega ima endasse lõhnu või maitseid.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles