20 asja, mida mehed naiste juures iialgi ei mõista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud mehed tunnistavad, et naised ajavad neid segadusse. Noorte meeste jaoks võivad segadust tekitada naiste kehad (kuidas midagi toimib; kust naist puudutada ja kust kindlasti mitte jne), kuid mida vanemaks mehed saavad, seda paremini õpivad nad küll naiste kehasid tundma, ent naiste mõttemaailm on nende jaoks endiselt tume maa.

Mõnes mõttes on see normaalne, sest kui naised oleksid kergesti arusaadavad ja lihtsad, siis kaotaksid mehed ehk kiiresti huvi nende vastu. Teisest küljest tekitab see mõnikord meestele tõsist peavalu, sest nad ei oska ette aimatagi, milliseid radu pidi naiste mõtted rändavad, kirjutab Women's Health Magazine.

Selleks, et seda paremini illustreerida, toome välja 20 asja, mida mehed ilmselt kunagi naiste juures mõistma ei hakka.

1. Naised tõstavad pidevalt oma vajalikke esemeid ühest käekotist teise. Miks mitte piirduda vaid ühe ainsa käekotiga? Milleks peab neid mitu olema?

2. Sageli juhtub nii, et kõige olulisemad esemed on käekoti põhjas. Kas võtmed ei peaks olema mõnes väikses sahtlis, et neid oleks kergem leida?

3. Õige soengu valimine võib kuid aega võtta. Mõnikord lausa nii mitu kuud, et naabrimees ehitab oma maja valmis enne, kui sinu naine suudab välja mõelda, millise soengu laseb omale lõigata.

4. Naised proovivad kõike selga. Igas suuruses, igat lõiget, igal ajal. Seetõttu ongi suuremates rõivapoodides riietusruumide läheduses istekohad õnnetutele meestele.

5. Kuidas saab poodlemist võtta kui sotsiaalset tegevust? Mehed ei naudi kambakesi poodides käimist, naistele see aga mingil põhjusel meeldib.

6. Jätkates sarnasel teemal: kuidas on pissimine sotsiaalne tegevus? Miks lähevad naised alati mitmekesi tualetti?

7. Millest naised alati oma sõbrannadega telefonis räägivad? Kas naine ei näinud seda sõbrannat alles eile? Alates sellest ajast pole naine jõudnud muud teha, kui süüa ja magada. Millest neil veel rääkida on?

8. Ripsmekoolutaja - mis asi see veel on? Olgem ausad, naised hoiavad seda käekotis vaid juhuks, kui nad peaksid kunagi enesekaitseks ohtlikku relva vajama.

9. Naistel võtab kaua aega enne, kui nad on valmis voodisse magama minema. Mehi paneb imestama see, kuidas täiskasvanud naine peab enne uinumist terve rituaali läbi tegema. Kas naised pole terve elu jooksul selgeks saanud, kuidas riidest lahti võtta ja teki alla hüpata?

10. Naistel võtab kaua aega enne, kui nad on valmis välja minema. Naised võiksid ju meestele öelda, kui nad ei taha üldse välja minna. See, kui mees peab naise järgi mitu tundi ootama, on meeste arvates naeruväärne. Ükski õhtusöök pole sellist ootamist väärt.

11. Miks peab voodi peal olema nii palju dekoratiivseid patju? Naised ei kasuta neid ju millekski. Need on lihtsalt kas voodikatte peal või siis seina äärde ritta seatud, meenutades hullumaja pehmeid seinu.

12. Mehed ei mõista, miks meeldib naistele pärast seksi juttu ajada. Vahet pole, kas tegemist oli pooletunnise maratonseksi või 3-minutilise kähkukaga, mees on pärast seksi kahtlemata väsinud. Samal ajal on naine aga energiline ja tahaks juttu ajada. Kuidas on õrnem sugu selleks võimeline?

13. Naised tunnistavad, et romantilised komöödiad on labased ja etteaimatavad, aga nad vaatavad neid ikka. Romantilistes komöödiates saab esimese paarikümne minuti jooksul kindlaks teha, millised tegelased on lõpuks koos ja millised lähevad lahku. Tekib küsimus, et miks neid filme üldse vaadata?

14. Naised panevad kontsakingad jalga ka siis, kui nad teavad ette, et peavad palju kõndima. Ja siis kurdavad, et kingad hõõruvad ühest või teisest kohast.

15. Šokolaad on küll hea, aga mitte nii hea. Naised räägivad šokolaadist tavaliselt ülivõrdes. Mehed ei mõista nende vaimustust.

16. Tampoonid. Tundub, et nende kandmine võib olla päris ebamugav.

17. Kaks sõna: naise riidekapp. Mehed võiksid vabalt väita, et naised koguvad maniakaalselt seelikuid, kingi, pluusikesi, käekotte... Kui võrrelda meeste ja naiste riidekappe, siis meeste omad jäävad ilmselgelt alla.

18. Miks värk on sädelevate aksessuaaridega? Lisaks seelikutele, kingadele ja muudele ilusatele rõivastele ning kottidele on naistel ka palju ehteid. Sädelevaid ehteid. Milleks?

19. Naiste hääletoon muutub väga kõrgeks, kui nad näevad kutsikaid või kassipoegi. Seda tuleks ehk lähemalt uurida, miks see nii alati juhtub.

20. Kaks sõna (jälle): kassivideod internetis. Kui palju aega saab kulutada nunnude kassivideote vaatamisele? Tuleb välja, et ikka väga palju. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles