Seitse märki, et oled heas ja tugevas suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paarisuhtes olevad inimesed ei pruugi ise alati tajuda, kui vedanud neil tegelikult on. Selleks, et sulle meelde tuletada, et peaksid oma suhet rohkem väärtustama ja kallimale aeg-ajalt oma tundeid näitama, koostas Allwomenstalk nimekirja märkidest, mis näitavad, et teie suhe on tugev.

Te usaldate teineteist

See on üks selgemaid märke, et olete tugevas ja heas suhtes. Kui usaldad partnerit ja tema usaldab sind, siis on teie suhe terve. Pealegi on usaldus iga suhte oluline osa. Usaldustunne ei teki üle öö, aga kui te pingutate selle nimel, et teineteist usaldada, siis see näitab, et hindate üksteist ja omavahelist sidet.

Teil mõlemal on oma isiklik aeg

Igas terves suhtes on tähtis anda partnerile piisavalt ruumi, et ta saaks isiksusena kasvada ja areneda. Loomulikult peaksite koos aega veetma, aga mõnikord tahate mõlemad ka üksi või oma sõpradega olla. Ära lämmata partnerit ja luba tal vahepeal oma asjadega tegeleda.

Te teate teineteise päevaplaane

Kui te hindate üksteist ja väärtustate oma suhet, peaksite olema piisavalt avameelsed, et oma päevaplaane partneriga jagada. Peaksite teineteisele rääkima, mis teie elus toimub, milliseid raskusi võib tööl esineda või millised on teie suurimad saavutused. Rääkige neist asjadest pärast tööpäeva lõppu ja teil tekib tunne, et olete partneri elus olulisel kohal.

Partner ei tunne kadedust sinu edu suhtes

Tervislikus ja hinnatud suhtes ei tunne partnerid, et nad on konkurendid. Ole oma kallimale toeks ja tunne rõõmu, kui ta millegagi hästi hakkama saab. Julgusta partnerit rohkem pingutama ja oma eesmärke saavutama, ütle talle, et oled tema üle uhke.

Partneriga koos olles saad alati iseendaks jääda

Kui sa ei tunne, et sind kritiseeritakse või pidevalt maha tehakse ning tajud, et saad partneriga olles iseendaks jääda, siis on teie suhe õigel teel. On väga tähtis, et tunneksid, et sind armastatakse ja aktsepteeritakse. Kui sa aga tunned, et pead partneriga koos olles justkui maski kandma, siis võib-olla peaksite oma suhte kallal tööd tegema.

Veedate piisavalt koos aega

Pole tähtis, kui tihedad on teie graafikud, te leiate alati aega, et midagi koos teha. Paljud paarid kasvavad teineteisest lahku, sest nad lasevad igapäevastel asjadel üksteise vahele tulla ja nad unustavad ära, et peavad ka oma suhet toitma. Ära ole üks neist inimestest! Leia partneri jaoks aega ja ära lase millelgi oma õnne rikkuda.

Teie suhe on aja jooksul tugevamaks muutunud

Iga terve ja hinnatud suhe peaks aja jooksul vaid tugevamaks muutuma. Ära unusta öelda «ma armastan sind», «tänan sind» ja «mul on kahju». Ürita kallimat iga päev õnnelikuks teha, sest siis oled ka ise õnnelik. Paku kallimale tuge ja hinda väikeseid õnnehetki, mida te jagate. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles