Suuremad parteid tahaksid Kerli Dellot oma ridadesse

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Dello
Kerli Dello Foto: Kuvatõmmis

Nii kui ETV uudistelugeja Kerli Dello teatas, et lahkub töölt, võtsid temaga ühendust suuremad parteid, et ta nendega liituks. Naistelehe andmetel on üks ettepaneku tegijatest sotsiaaldemokraadid, kuid Kerli kinnitas, et huvi on tundnud ka teised.

«Jah, olen suurematelt erakondadelt ettepanekuid saanud küll, kuid ma kindlasti ei plaani minna poliitikasse,» tunnistas ta. «Poliitika ja ettevõtlus jäägu minust veel puutumata, need on kaks valdkonda, millega ma tegeleda ei soovi.»

Kerli Dello eelistab tegeleda loomingulise tööga ja seda jätkub tal küll. Juba on tema vastu huvi tundud nii kommertskanalid kui raadiojaamad, kuid natuke eelistab ta veel puhata. «Olen pikka aega olnud suures organisatsioonis ja ühes majas kinni, nii et ega ma teagi, mis mujal toimub. Eks ma mingil hetkel pean hakkama otsuseid langetama, kuid praegu plaanin küll suvel pikemalt puhata,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles