Millised on selle suve kõige trendikamad juukselõikused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Pixie-soeng, erineva pikkusega bob-lõikused ja järku lõigatud juuksed ei pruugi küll uued soengutrendid olla, kuid tänu suurele populaarsusele on need ka sel suvel väga moekad. Vaata järgi, millised soengutrendid valitsevad sel suvel!

Sassis bob. Noor näitlejanna Camilla Belle'i soeng on ääretult romantiline ja tütarlapselik. Üldiselt on see lõikus ühepikkune, kuid mõnes kohas on juuksesalgud veidike lühemaks võetud ning see tekitab kergelt sassis soengu, kirjutab Harper's Bazaar.

Pixie-lõikus. Näitlejanna Shailene Woodley on üks neist naistest, kes armastab pixie-lõikust. Hoolimata sellest, et pixie-soeng on väga lühike ja lihtne, on see armsalt naiselik ja selle hooldamine ei nõua palju aega.

Paažisoeng. Näitlejanna Michelle Williams kannab juba mõnda aega armsat paažisoengut. Kammides tuka ühele poole, muutub antud lihtne soeng enesekindlamaks ja seksikamaks.

Seksikas kahupea. Lauljanna Rita Ora soeng on peaaegu lõuani ulatuv ja kergelt järku lõigatud. Eriti seksika välimuse annab see, kui taolise pikkusega juustesse lokid teha. Küljele lükatud tukk raamistab kenasti nägu.

Kergelt A-tähe kujuline bob. Näitlejanna Emma Roberts kannab A-tähe kujulist bob-soengut - eestpoolt on juuksed veidike pikemaks jäetud kui tagant, kuid see vahe on vaevumärgatav. See soeng raamistab samuti kenasti nägu.

Laineline pikk bob. Näitlejanna Emma Stone'i pika bob'i muudab eriti seksikaks see, kuidas juuksed peaaegu puudutavad tema rangluud. Pikk bob sobib nii tukaga kui ilma, olenevalt naise näokujust.

Kelmikas järgusoeng. Näitlejanna Claire Danes demonstreerib, kuidas jääb püsima kergelt lokitud järgusoeng. Tulemus on lihtne ja elegantne.

Õrn järgusoeng. Näitlejanna Emma Watsoni juuksed tunduvad esmapilgul olevat ühepikkused, kuid tegelikult on noore naise juukseotsad õrnalt järgutatud, muutes otsad õrnemaks kui pealpool olevad juuksed.

Asümmeetriline soeng. Modell Chanel Imani soeng on ühelt poolt pikem kui teiselt, muutes naise välimuse julgeks ja nooruslikuks.

Astmeline järgusoeng. Näitlejanna Sienna Milleril on üldiselt pikad juuksed, kuid pealmised juuksed on alumistest umbes 5-10 sentimeetrit lühemad. Sel viisil ei tundu juuksed olevat väga rasked ja pigem annab see kerge ning suvise välimuse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles