Lugeja kirjutab: pähekõrvetatud triibud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Naine24 lugejamängu raames ootasime lugejate kirju iluteenuste teemal. Oma naljaka loo kirjutas meile lugeja, kes kandis teadmatusest rõõmuga kaks aastat triipe, mis olid talle tegelikult pähe «kõrvetatud».

2010. aastal plaanisin oma tagumikuni juuksed umbes õlgadeni maha lõigata ja lasta vahvad blondid triibud teha.

Kuna sel ajal oma juuksurit polnud, siis läksin ema juuksuri juurde, kes ema lühikeste juustega päris kenasti hakkama sai.

Kena daam, nagu see juuksur oli, tegi mulle vahva lõikuse, millega jäin rahule. Lisaks tegi ta mulle pähe blondid triibud. Olin oma uue soengu üle nii rõõmus ning kõik kiitsid ka.

Möödus kaks aastat, mil ma ei käinud üldse juuksuris, vaid lasin sõbrannal juukseotsi lõigata.

Lõpuks saabus päev, kus mind oli kutsutud ühele väga tähtsale üritusele, mis nõudis vigadeta soengut ja make-up’i.

Leppisin siis juuksuriga aja kokku ja sain tooli istuda, kui juuksur umbes 10 minuti pärast küsis, et kas ma värvisin ise juukseid ja millega ma värvisin. Vatrasin kiirelt talle siis oma triipude loo ette ja seda rohkem ta käsi kokku lõi. Mulle oli sõna otseses mõttes need blondid triibud pähe kõrvetatud! Ja mina veel imestasin, et küll on kena värv, et siiamaani juustes, kuigi nendes salkudes olid koguaeg takud.

Lõpuks lõikas juuksur need salgud mult juustest välja, sest päästa polnud midagi. Nähtavatele kohtadele kinnitas ta võltsjuuksed, et midagi väga näha poleks.

Ma olen siiamaani sellele juuksurile väga tänulik, et ta mu tuksikeeratud juuksed taas korda suutis teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles