Millised on inimeste kõige tüütumad harjumused jõusaalis käies?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Women's Health Magazine uuris oma lugejatelt, millised on nende arvates inimeste kõige hullemad harjumused jõusaalis. Toome teieni kõige populaarsemad vastused, et teaksite, mida järgmine kord trennis olles vältida.

Mobiiltelefoniga rääkimine. Ürita teisi inimesi jõusaalis vähem häirida ning jäta kõik muud kohustused jõusaali ukse taha.

Treeningmasinate vaatamine, kui teised inimesed neid kasutavad. Jõusaalis käimine on paljude inimeste jaoks niigi ebamugav tegevus, sest inimesed võivad oma keha pärast piinlikkust tunda. Ära tee seda kogemust nende jaoks veel hullemaks.

Kui jätad treeningmasina higist puhtaks pühkimata. Jõusaalides on olemas spetsiaalsed puhastusvahendid ja paberkäterätid, mille abil saab treeningmasina pärast kasutamist higist puhtaks teha. Kahjuks jätavad paljud selle sammu vahele.

Pildistamine. Leidub ka neid inimesi, kes jõusaalis endast peegli ees pilte teevad ja need otse Instagrami-maailma saadavad. Pigem tee pilte kas enne või pärast trenni ja soovitatavalt mitte treeningsaalis olles.

Lõhnapilved. Kas oled kunagi trenni tehes mõelnud, et su kõrval olev naisterahvas on endale liiga palju parfüümi peale lasknud? Või tundnud mõne mehe kõrval treenides raseerimisjärgse näovee lõhna? Eks see ole parem, kui higipilve sees trenni teha, kuid parfüümidega ei tasu liiale minna.

Treeningmasinate või raskustega kolistamine. Paljusid inimesi häirib näiteks see, kui keegi kasutab hantleid ja seejärel justkui viskab need maha. Kui sa ei oska neid vaikselt maha panna, siis ära võta neid üldse kätte.

Inimesed, kes hõivavad mõnd treeningmasinat vaid selleks, et sõbrannaga rääkida. Olete ilmselt kohanud selliseid «treenijaid», kes valivad omale mõne treeningmasina välja, kuid reaalselt seda ei kasuta, sest palju mõnusam on ju niisama lobiseda. Sa võid ju lobisemise ajal ka trenni teha, aga ära niisama treeningmasinaid hõiva.

Meikimine. Trenni jaoks pole ju tarvis end ära meikida või mis teie arvate?

Sõnumite saatmine. Kui helistamine ajab osasid närvi, siis palju on ka neid, kellele ei meeldi inimesed, kes saadavad trennis olles pidevalt sõnumeid. Ära võta mobiiltelefoni treeningsaali kaasa, sa pead ju tunnikese ilma selleta vastu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles