Suvel teevad ilma ilmatüdrukud

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Kui oled kaunis, võluv, hurmav, pilkupüüdev – siis sinu tund on tulnud!
 

Jälle jooksevad noored tüdrukud teleekraanile tormi. Ja mitte suvalised tüdrukud, vaid need, kel on piisavalt enesekindlust, et pidada end avalikult ilusaks.

Nimelt on pärast seda, kui Kanal 2 kuulutas välja «Suvereporteri» ilmatüdruku konkursi,   sinna laekunud ligi sada sooviavaldust – lühike enesetutvustus koos piltide ja huvide kirjeldusega. Ja ärge arvake, et need tüdrukud ei kõlba muuks, kui vaid ekraanile peibutuspardiks. Näiteks üks kandideeriv neiu viibib parajasti Mehhikos, kus on sealse jalgpallimeeskonna ergutustüdruk, samuti spordikanali poksimatšide tantsijanna ja ringitüdruk.

Eesti on ilusate tüdrukute maa. Kanal 2 on lubanud esimest väljavalitud ilmatüdrukut näidata juba esmaspäeval, kui läheb üle suvisele lainele. «Suvereporter» alustab senisest tund aega hiljem, kell 20, ja loomulikult, nagu varemgi, kolib uudistemagasin stuudiost välja. Seekord on  rõdustuudio esoteeriliste sugemetega kujundus segu Lõunamere saarte ja Eesti disainist ning muutub kameeleonlikult just selliseks, nagu olukord nõuab.

Kanal 2 PR-esindaja kinnitab, et «Suvereporter» on valmis eetrisse minema nii suursündmuste keskelt kui ka koduõuedelt, laulupeo tuleteelt, laevadelt, suvilatest, suverestoranidest, saunalavalt, rannast, tänavalt ... kust tahes, kus midagi toredat ja tähtsat toimub.

Kes on aga ilus ja tahab ise ekraanile, tegijaks saada, siis neile teadmiseks, et ilmatüdruku konkurss kestab läbi suve. Kõik, kes tunnevad glamuurse töö vastu huvi ja kiusatust, võivad registreeruda aadressil ilmatydruk@reporter.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles