Katrin Jaaska: Eesti moedisaineritel on vaja veel rohkem julgust

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Jaaska
Katrin Jaaska Foto: Loomeinkubaator

Loomeinkubaatori turundusjuhi Katrin Jaaska sõnul on meie disainerid läinud aastast aastasse aina tublimaks, mis puudutab meediasuhteid ja enda nii-öelda pildis hoidmist. Siiski esineb ikka veel olukordi, kus oma brändi esindajatel oleks vaja arendada oma suhtlemisoskust ning olla avatumad ümbritseva info vastu võtmisel ja sellest ka õppimisel.

«Disainerid võiksid olla veelgi julgemad nii endast kui ka oma loomingust kõneldes – just avatust uutele inimestele ja ka konstruktiivsele kriitikale on antud valdkonnas hädasti vaja,» ütleb Jaaska. «Iseseisvatel moedisaineritel soovitan alati otsida erinevaid võimalusi, kuidas endast ja oma brändist rohkem rääkida – moevaldkonna tegijate mõttemaailm ning tegevused pakuvad inimestele huvi ja suhtlemisjulgus võib viia nii tunnustuse kui ka põnevate koostöödeni.»

Soovid antud teema kohta rohkem kuulda?

Järgmisel kolmapäeval toimub Viru Keskuse aatriumis moepäev, mille ühe osana leiab aset vestlusring teemal «Moedisaineri töö telgitagused. Mida ja kuidas teha, et moeäris kanda kinnitada ja püsima jääda».

Kell 12.20 algavas vestlusringis võtavad sõna lisaks Katrin Jaaskale ka moedisainerid Kadri Kruus ja Paula Pärnaste (SWÄRK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles