Galerii: Tallinna kesklinnas avati Kehakeskus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 27. mail avati meeleoluka peoga Tallinnas Rottermani kvartalis uue kontseptsiooniga Rotermanni Kehakeskus, mis keskendub salenemisnõustamisele ning kehahooldusteenustele. 

Avapeo viis läbi Kehakeskuse klient Anna Jankelevitš, kelle sõnul on peale programmi algust tema enesetunne ja ka kehavormid palju rõõmsamad. Toitumis- ning treeningkava kombineerimise olulisusest koos salendavate protseduuridega rääkis mitmekordne Eesti meister kulturismis, kogenud treener Marek Morozov.

Kehakeskuse juht Gretel Triisa tutvustas uut lähenemist parema bikiinivormi saavutamisel: «Kehahooldus on alati väga personaalne teenus. Iga inimene on erinev ja seetõttu tuleb ka igaühele pakkuda natukene erinevat lähenemist. Selleks oleme üles ehitanud oma teenuse individuaalsetele programmidele. Esimesel külastusel koostatakse kliendile individuaalne programm, mis hõlmab nii kehahooldusi, kui kliendi enese tegevusi väljaspool hooldust ning edasi tegutsetakse selle programmi põhjal.»

Vaata pilte Kehakeskuse avamisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles