Plussid ja miinused: kas olla suvel vallaline või mitte?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on hea aeg, mil vallalisena elu nautida, kuigi paljud inimesed, kes hetkel on vallalised, ei pruugi sellega nõustuda.

Glamour.com pani kirja viis plussi, miks on suvel hea vallaline olla. Samas on loo lõpus välja toodud ka vallaliseelu kolm miinust.

Kõigepealt ikka head asjad ehk viis põhjust, miks suvel on mõnus olla vallaline:

  1. Sa võid igal hetkel armuda. Tõesti, igal hetkel. Kunagi ei tea ette.
  2. Sa võid sõpradega viimasel minutil otsustada Saaremaale, Helsingisse või kusagile kaugemale sõita. Sa ei pea kellelegi sellest aru andma.
  3. Sa ei pea osalema partneri sugulaste korraldatud suvistel üritustel, kus sul teistega niikuinii millestki pole rääkida. 
  4. Märkad peol, baaris või rannas kuuma kutti? Palun väga, astu ligi ja tee temaga tutvust.
  5. Sa võid ebamugavust tundmata kõigi meestega flirtida.

Kuna kõik inimesed ei naudi vallaliseelu ja olgem ausad, mõnikord on tore asju koos paarilisega teha, siis siin on kolm põhjust, miks ei peaks suvel vallaline olema.

1. Sul pole kedagi, kellega kinno või kontserdile minna. Suvi on teatavasti mõnusate välikontsertide aeg, aga vallalisena on seda raske nautida. Sa võid küll sõbranna kaasa kutsuda, aga kui näed üritusel erinevaid paarikesi enda ümber, tekib ikka hinge teatud tühjus. Loomulikult võid ka üksi minna, eriti kui sa eelnevalt pole eriti üritustel või väljas täitsa üksi käinud. Proovi, sulle võib see meeldida.

2. Sul on liiga palju vaba aega... iseenda jaoks. Mõnikord tahame me kõik üksi olla, aga kui su päevad ongi sellised, kus sa peamiselt veedad aega iseendaga, siis võib see ajapikku igavaks muutuda. Teisest küljest tasuks seda võtta kui võimalust end tundma õppida ja proovile panna. Leia omale näiteks mõni uus hobi. Ka mitte midagi tegemine on oskus, mida paludel pole. Kui sul on palju vaba aega, siis ürita seda nautida.

3. Sa pole veel lahkuminekust üle saanud. Suhtes olles ei pea sellistele asjadele mõtlema ega neid ebameeldivaid emotsioone kogema, ent kui taoline asi on juhtunud, siis tuleb õppida edasi liikuma. Tõsi, lahkuminek teeb meid kõiki õnnetuks ja üksikuks, aga suvi on hea aeg, mil sellest üle saada. Suvel on niivõrd palju erinevaid üritusi, millest osa võtta või niisama värskes õhus aega veeta. Lase päikesel oma patareisid laadida ja suve lõpus sa enam ei mäletagi, et oleksid kellestki lahku läinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles