Kümme märki, et vajad uut lõikust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord ei jää enam muud üle, kui tuleb alla anda ja juuksurisse minna. You Beauty on välja toonud kümme põhjust, mil see on vältimatu.

  1. Kui märkad, et kannad pidevalt juukseid ainult krunnis või hobusesabas, sest ei taha neid lahtiselt jätta, oleks aeg värskenduseks.
  2. Vaata hoolikalt oma juukseotsi. Kui need on nagu õlekõrred, oled neid värvimise või kuumutamisega ilmselt liiga palju töödelnud.
  3. Otsi tuleks kärpida ka siis, kui need on pusas, kiulised või tükkis. Juukseotstele mõeldud silendavad tooted aitavad hädast välja ainult ajutiselt. Lõikus on ainus meetod, tänu millele ei lähe olukord hullemaks.
  4. Sul ei õnnestu juustesse mingit kohevust lisada ja juuksed vajuvad kogu aeg längu. On aeg soengut värskendada.
  5. Kui su lokkis juustest on kujunemas kolmnurkne kujund, mis püsib peas nagu kiiver. See näitab, et juuksed on liiga rasked ja vajavad väikest turgutust.
  6. Väga õhukeste juuste puhul võib olla, et osa juustest on siledad ja langevalt vabalt, kuid osa neist kisub pulka. Pusad üliõhukestes juustes on selge vihje, et on aeg uueks lõikuseks.  
  7. Tavalised juuksehooldustooted enam ei tööta nii nagu varem. Kui pead soengu säilitamiseks lisama üha rohkem stiliseerimisvahendeid, oleks aeg lõikuseks.
  8. Meestel näitab lõikusevajadust soeng, mis ei tundu enam puhas – juuksed ulatuvad kõrvadele ja kael näeb korratu välja.
  9. Alati võib positiivse innustusena võtta seda, kui teeb märkuse stiilis: «Sind otsib juuksur juba pikemat aega taga.»
  10. Uue soengu järele võib alati minna ka puhtalt igavusest. Sinu suhtumist oma juutsesse võib oluliselt muuta väike uuendus – tukk, kihid või värvitooni muutus. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles