Viis asja seksi kohta, mida naised tahaks, et mehed teaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tegemist on seksiga, siis enamik mehi teavad, mida teha. Mõned mehed on lausa nii head eksperdid, et võiksid oma teadmisi ka teistele jagada.

Naisteportaal Glamour pani kirja viis asja, mida naised tahaks, et mehed seksi kohta teaksid. Kallid mehed, võtke märkmikud välja ja pange näpunäited kirja, et järgmine kord naist magamistoas tõeliselt üllatada.

1. Mehed, keskenduge naistele! Mehed võivad arvata, et enneaegne seemnepurse on kõige hullem asi, mis voodis võib juhtuda, kuid naised pole sellega nõus. Naiste arvates on hullem variant see, kui mees üritab niivõrd keskendunult oma orgasmi edasi lükata, et ta unustab naisele tähelepanu pöörata. Naiste jaoks on seksi ajal oluline suudelda, puudutada, erutavaid kohti stimuleerida.

2. Pea meeles, et enesekindlus ei tähenda seda, et pead agressiivseks muutuma. Meestele öeldakse pidevalt, et nad peavad olema enesekindlad ja see on ju iseenesest hea nõuanne. Aga mõnikord tundub, et meeste jaoks tähendab enesekindlus jõulisust. Naisele avaldab muljet see, kui mees teda enesekindlalt suudleb, aga kui mees muutub liiga pealetükkivaks, siis see ei avalda kellelegi muljet.

3. Kõigile naistele ei meeldi samad asjad. Kõik naised on erinevad, aga mehed kipuvad seda unustama. Sageli on nii, et mees leiab mõne liigutuse, mis ühele naisele meeldib ja kasutab seda siis ka teiste naistega olles.

4. Järgige naiste eeskuju. Mehed mõistaksid naisi paremini, kui nad lihtsalt jälgiksid rohkem naiste tegusid. Kui naine teeb ise mingit asja, siis ilmselt meeldiks talle ka see, kui mees seda temale teeks. Kui naine tõmbub mehest eemale, siis tunneb ta ebamugavust või talle ei sobi see, mida mees teeb. Õppige sellest.

5. Kirg on olulisem kui tehnilised oskused. Mõned mehed on voodis väga osavad, sest neil on palju oskuseid. Naised on selle eest tänulikud. Kuid parimad voodikaaslased ei pruugi sugugi olla need mehed, kel on kõige rohkem oskuseid. Sageli on seks nauditavam hoopis mehega, kes tõesti tahab naisega voodis olla ja naudib seda. Mehed, pidage meeles, et kirg muudab seksi tunduvalt paremaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles