Täna ERKI moeshow’le!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tanel Veenre

Moeblogija Anni Jürgenson ahvatleb minema kodumaise moe suuretendustele ja peab parimaks suveriideks õhulisi hõlste.
 

Juba 1982. aastal alguse saanud kultuuri- ja moesündmus ERKI Moe­show on juba täna õhtul Tallinnas Kalevi spordihallis! Moetudengid paljastavad lavalaudadel oma fantaasiamaailma kõige julgemad ja loovamad ideed. Pärast rõivakollektsioonide esitlust on kõik oodatud sealsamas toimuvale järelpeole. Piletid hinnaga 15 eurot on müügil kohapeal. Vt lisa: http://erki.artun.ee/2014/.

Suve mõnusaim riideese on kindlasti Jaapani kimonost inspireeritud õhuline üleriie, millest oma variandi pakuvad sel hooajal mitmed kiirmoeketid. Need sobivad ühtviisi hästi rannas ujumisriiete katteks ja tänaval jaki asemel kandmiseks. 

Moekunstnikud Liisi Eesmaa ja Aldo Järvsoo ning ehtekunstnik Tanel Veenre ühendavad jõud ühisel suurel moeetendusel «Hüpnoos» 30. mail Tallinna teletornis. Lavale jõuab ligi 40 Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa riidekomplekti, mis mängivad optiliselt hüpnootiliste mustrite ja vastanditega ning moodustavad Tanel Veenre ehetega ühtse terviku. Etendust rohkem kui sajameetrisel laval saavad kõik soovijad lähedalt jälgida.

Soojal ajal ihkab nahk naturaalseid ja õhku läbi laskvaid materjale. Kummitaldadega ketsidega võib mõneks ajaks hüvasti jätta ning vahetada need köitest ja punutistest põimitud kergete sandaalide vastu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles