Mida näitavad selle suve kohta tarokaardid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarokaardid
Tarokaardid Foto: SCANPIX

Tarokaardispetsialist Katrin Oidra ennustab Naistelehes suve esimeseks pooleks põnevaid muutusi ja seiklusi, suve lõpuks aga rahulikumat pereaega ja stabiilsust.

«Juunikuud esindab Sauade Kaheksa. See kaart näitab, et tasub viibida ainult käesolevas hetkes. Ära klammerdu mineviku külge ega ürita oma mõtetega rutata tulevikku, sest kõik on veel lahtine,» soovitab kaardimoor, kelle sõnul on siis kiirete muutuste aeg, mil sündmused arenevad tormiliselt ja elu võib hetkega muutuda. «Parim, mis sa juunikuus teha saad, on lasta oma mõte ja vaim vabaks ning minna vooluga kaasa.»

Juuli energiaid esindab Katrini selgitusel Narr, mis pakub võimaluse elus uus lehekülg pöörata. «Oled täis energiat ja optimismi, et oma plaane ellu viia. Olgu selleks kauaoodatud puhkusereis, uus töökoht või romantilise suhte alustamine – igal juhul saad kogeda tugevaid emotsioone, mis sind omajagu muudavad.»

August tuleb tarokaartide järgi rahulikum ja stabiilsem, sest nii näitab Müntide Kümme. «Kiireid muutusi sellelt kuult oodata ei tasu, asjad küll arenevad, kuid kõik toimub pigem tasa ja targu,» lubab Katrin ja lisab, et august on hea kuu finantstehinguteks ja kinnisvara soetamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles