Vaata, millised näevad välja tuntud naised 18. sajandi kostüümides

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurim moeehete bränd Expressions tähistab 5. juunil 10. tegutsemisaasta täitumist Eestis. Aasta glamuurseimaks stiilipeoks tituleeritud sündmus teeb Kadrioru lossi kunstimuuseumis toimuva peoga sügava kummarduse 18. sajandi Prantuse õukonna kesksele figuurile - Marie Antoinette’ile.

«Otsustasime oma 10ndat tegutsemisaastat Eestis tähistada just Marie Antoinette’i temaatilise peoga, kuna tegemist on ennekõike ajatu glamuurikuningannaga. Nagu Expressions, oli ka Marie Antoinette pühendunud ilule ning armastas ehete säravat maailma,» selgitas Expressionsi loovjuht Inder Malhotra.

Kohalikud glamuurikuningannad ei jäta aga seekord midagi juhuse hoolde. Ettevalmistused Expressionsi 10. juubelipeoks on täies hoos. Lenna Kuurmaa ja Eda-Ines Etti kõrval on teekonna 18. sajandi Prantsuse õukonnadaamideks muutumisel ette võtnud ka Anu Saagim, Getter Jaani ja Liis Lemsalu.

Klubis Teater üles võetud fotode autoriks on Riina Varol ja assistendiks Tõnis Truumann. Soengud seadsid ajastutruuks Siiri Lauri ja Liisi Roht. Staaride stilistika eest hoolitses Karolin Kuusik ning ehetega lisas glamuuri Expressions. Vaata pilte galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles