Kuus levinud meigiapsu ja lahendusi neile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olles aastaid harjunud ühe meigirutiiniga, võib olla, et sul pole õrna aimugi, kui valesti jumestuskreemi nahale kannad või lainerijoont silmile maalid. 

Glo.msn küsis nõu ekspertidelt, et leida lahendus kõige levinumatele meigiapsakatele, mida naised teevad.

Viga: kasutad peitepulka enne jumestuskreemi.

Peitepulka tuleb alati kasutada pärast jumestuskreemi peale kandmist. Alles siis näed täpselt, kui palju meigipõhi ära katab ja kuhu on vaja lisa. Sel viisil ei koorma sa oma näonahka liigse meigikihiga.

Viga: kasutad enne pildile jäämist SPF-faktoriga meigitoodet.

SPF-faktoriga tooted peegeldavad valgust, mis tähendab et kui kannad seda oma näole, näid fotol kahvatu. Kui on õhtune aeg, pole enam päikesekaitset vaja ja saad pildistamise ajaks meikida end millegi muuga.

Viga: sul on kuiv nahk, aga kasutad jumestuskreemi peale kandmiseks pintslit.

Pintsel pole sel juhul hea valik, sest sellega hõõrudes tulevad surnud naharakud hästi esile. Pintsli asemel kasuta pigem käsna, et jumestuskreem näole tupsutada. Siis saad olla kindel, et ei ärrita oma nahka.

Viga: kannad jumestuskreemi näole näppudega.

Näppudega jumestuskreemi näole kandmine võib olla lihtne ja kiire, kuid tulemus pole kunagi päris ühtlane. Kui sul on rasune, normaalne või seganahk, on selleks tarvis kas käsna või õiget pintslit, et jumestus jääks kaunis ja ühtlane. Keskendu jumestuskreemi peale kandes näo keskosale ja siis harjuta seda külgedele edasi.

Viga: jumestuskreemi tooni testid käeseljal.

Käel saad testida vaid jumestuskreemi tekstuuri, kuid õige värvitooni leidmiseks pead proovima seda oma lõuajoonel. Lisaks, kui valid päikesepuudrit, võta see, mis on su loomulikust nahatoonist kaks tooni tumedam, kuid mitte liiga pruun. Vastasel juhul ei tundu see enam loomulik.

Viga: kui kannad silmale lainerit või värvid ripsmeid, venitad silmanurka.

Kui oled harjunud iga kord meikides oma silmaümbrusnahka venitama, võid peagi avastada, et sinna on tekkinud kortsukesed. Väldi naha venitamist, sest see kiirendab naha vananemisprotsessi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles