Mis on meeste arvates naiste juures kõige seksikam?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veebiajakirjad Men's Health ja Women's Health korraldasid suure seksiuuringu, milles osales üle 8000 mehe ja naise. Uuringust tulid mõned väga huvitavad asjad välja.

Näiteks meestelt küsiti, mida peavad nad naiste juures kõige seksikamaks. Üllatav oli see, et meeste vastustes jõudis esikohale naisekeha, edestades tema naeratust, silmi, iseloomu, intelligentsust ja seiklushimulisust. Ent kõigest 12 protsenti naistest pidas oma keha ihaldusväärseks, kirjutab Women's Health Magazine.

Kahjuks ei näe naised end sellisena nagu mehed neid näevad, kuigi viimasel ajal on palju räägitud sellest, et oma keha tuleks õppida armastama (võtame näiteks Beyonce'i laulusõnad või Cameron Diaze värske raamatu).

Negatiivne kehakuvand mõjutab kogu elu, kaasa arvatud enesekindlust karjääri osas, rõivavalikuid ja isegi armusuhteid. Kindlaks on tehtud seegi, et negatiivse kehakuvandiga naised pole oma voodieluga niivõrd rahul ja nad kipuvad seksi vältima.

Aga kuna mehed armastavad naiste kehasid, siis ei saa asi ju nii hull olla, kui naistele tundub. Kui oled piisavalt julge, palu kallimal endale rääkida, mis talle sinu juures meeldib. Ehk aitab see sul oma keha armastama õppida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles