Galerii: Ivo Nikkolo esitles uut Individuality kleidikollektsiooni

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 15. mail, esitleti Tallinnas Suur-Karja tänaval Ivo Nikkolo esinduspoes uut Individuality kollektsiooni, mis on inspireeritud Prantsuse Riviera nautlevast luksusest. 

Üheteistkümnest kleidist koosnev eksklusiivne väikesemahuline kollektsioon toob kokku looduslikud ja keha paitavad kangad, klassikalise joonega kuid põnevate nüanssidega disaini ning väljapeetud värvitoonid.

Individuality kollektsiooni on valitud looduslikud ja luksuslikud kangad: siid, viskoos, linane ning selle eksootiline õde - peenest hiina nõgeskiust siidine kuid vastupidav ramjeekangas.

Mahe vahemeri voogab klassikalise joonega kleitidel siidiste lainetena – elegantse vormiga kleidid annavad merehõngu edasi nii õrna hallika veesinise siidi kui ka kaunite kangasse valatud lainevormidena. Kleitide väljapeetud värvitoonid varieeruvad öösinisest valgeni, sekka puudriroosat ja õrna hallikassinist. Naiselikku luksust ja õrnust leiab puudriroosat või tumesinist siidist kleiti katvast sulgjast ruudu-motiivist. Põnevad detailid on maitsekalt tasakaalustatud aegumatute puhaste värvide ja klassikaliste lõigetega, mis annavad kandjale vabaduse aksessuaaridega ja ehetega mängides luua kleidist igaks erinevaks olukorraks uus tervikteos.

Lisades kleidile kerged rannasandaalid ja suvise koti, sobib see suurepäraselt jalutuskäiguks päikesekullasel promenaadil. Kombineerides seda aga kaunite ehete, stilettode ja õhtujakiga, on olemas sobiv komplekt õhtuseks teatriskäiguks või elegantseks al frecso õhtusöögiks. Kerged siidised ja linased valged kleidid on kindel valik suvepulma või suvisele kokteilipeole minekul, oodates vaid ühte efektset aksessuaari ning tuues kaunilt esile kandja suvise jume. Kollektsioon jõuab müüki Eestis, Lätis ja Leedus ning seda äärmiselt piiratud koguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles