Kaheksa märki, et sa ei taha enam kallimaga koos olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Raske on tunnistada, et suhe on lõppemas, kuid samas pole mõtet seda ka pikemaks venitada, kui sa tunned oma südames, et asi on hapuks läinud. Lahkuminekud on ebameeldivad ja sageli on just pisiasjad need, mis ühel hetkel moodustavad suure terviku ning panevad meid mõistma, et suhtele tuleks ametlikult lõpp teha.

Kui sina kahtled, kas teie suhe on ikka tugev, siis loe järgmisi märke. Ehk oleks aeg suhet veidike analüüsida ja see lõpetada, kirjutab Allwomenstalk.

Partner ei eruta sind

On suur vahe, kas sul puudub üldiselt seksiisu või ei tekita partner sinus enam tahtmist temaga vahekorras olla. Kui sa pole huvitatud enam kallimaga seksimisest, kuid rahuldad end sageli siis, kui teda pole kodus, siis see on üks esimesi märke, et sa ei taha enam selles suhtes olla.

Pisiasjad loevad

Kui varemalt mõjus näiteks partneri tantsuoskus sinu jaoks naljakalt ja erutavalt, kuid nüüd ajab see sind kergelt oksele, siis peaksid mõtlema, kas tahad veel temaga koos olla või mitte. Kõik inimesed teevad asju, mis teistele ei pruugi meeldida, aga kui partneri käitumine tundus eelnevalt sulle armas, kuid nüüd ajab see sind pigem närvi, siis võib-olla peaksite asjast tõsisemalt rääkima.

Oled hakanud ringi vaatama

Ära saa valesti aru, võõraste nägusate meeste vaatamine ja kauni mehekeha imetlemine on iga naise õigus (kui mitte öelda kohustus). Aga kui süütust vaatamisest on asi jõudnud nii kaugele, et sa kujutad juba ette, millised näeksid välja teie ühised lapsed või oled hakanud võõrastega flirtima, siis mõtle, kas oleks aeg armusuhe ehk lõpetada.

Lõputud vaidlused

Paarisuhtes on raske vaidlusi vältida, selles pole midagi imelikku. Aga kui vaidlused on muutunud teie suhtes igapäevaseks nähtuseks ja tundub, et te pole võimelised enam normaalselt suhtlema, siis midagi on kahtlemata valesti. Sageli tülitsetakse pisiasjade pärast, sest ei suudeta suuri probleeme arutada.

Huvi puudumine

Hea suhtlemine on iga suhte alustala. Kui teie vestlused olid eelnevalt stimuleerivad ja huvitavad, kuid nüüd on need muutunud nii igavaks, et sul on raske silmi lahti hoida, siis võib see olla märgiks, et teie suhe on lõpule jõudmas. Kui mees räägib sulle oma päevast, kas sa mõtled sellele, mida õhtusöögiks teha? Kas vaataksid pigem, kuidas värv kuivab, kui kuulaksid lugusid sellest, mida mees oma sõpradega korda on saatnud?

Oled end käest lasknud

On täiesti normaalne ja tervislik, kui tunneme end partneriga koos mugavalt. Teisest küljest võib liigne mugavus tähendada seda, et sa ei hooli enam tema arvamusest. Kui partneriga koos olles juhtub, et peeretad rohkem kui naerad või kui sa ei mäleta enam, millised su suguelundid välja näevad, sest need on lihtsalt niivõrd karva kasvanud, siis võib probleem olla selles, et oled end käest lasknud, sest tahaksid tegelikult mehest lahti lasta.

Keda huvitab?

Kuigi vaidlemine võib viidata sellele, et te ei taha enam koos olla, on täielik vaikus veel hullem, sest siis olete te jõudnud punkti, kus te ei viitsi enam isegi vaidlema hakata. Te olete alla andnud. Kui kallim teeb midagi, mis sind ärritab ja mis minevikus oleks suure tüli tekitanud, kuid nüüd ei hakka sa seda enam teemaks võtma, siis ehk on asi selles, et oled kogu oma energia ära kulutanud ja sa ei jaksa sellesse suhtesse enam panustada.

Te ei suhtle enam

Kas oma päevast rääkimine või puhkuseplaanide arutamine on muutunud tüütuks kohustuseks? Suhtlemine on tervisliku suhte juures äärmiselt oluline. Kui sa ei suuda partneriga ka lühikest vestlust maha pidada, siis näitab see, et ta pole enam sinu jaoks oluline ja peaksite ehk mõtlema lahkumineku peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles