Video: ülekaaluline blogija tegi Beyoncé hitist oma versiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vimeo/Kuvatõmmis

Gabi Gregg on 26-aastane blogija Chicagost, keda on alati tema ülekaalu pärast noritud. Nõnda tegi ta Beyoncé feministlikust palast «***Flawless» («***Veatu») oma versiooni, kus näitab, et ka ülakaalulise naise keha on veatu.

Beyoncé on Gabi lemmikartist ja eriti läks talle südamesse feministliku sõnumiga hitt «***Flawless», millele blogija tegi koos kaaslastega oma video. Videot #everyBODYisflawless on vaadatud juba üle 200 000 korra ja see kogub populaarsust, kirjutab Daily Mail.

«See video on pühendatud peavoolumeediale, moetööstusele, kiusajatele internetis ja kõigile neile, kes arvavad, et neil on õigus oma ebakindluse pärast meid maha teha,» seisneb video sissejuhatuses. «Ülekaal pole viga.»

Gabi Gregg on eelkõige tuntud kui pluss-suuruses modell, kes lõi oma ujumisriietekollektsiooni kogukatele naistele. Ka teised naised, Nadia Aboulhosn ja Tess Munster, kes videos tantsivad, on modellid.

Vaata videot!

#everyBODYisflawless from gabifresh on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles