Viis moodust, kuidas sa oma näonahka tuhmiks muudad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ükski naine ei taha, et tema näonahk oleks tuhm. Iga naine oleks äärmiselt rahul, kui näeks välja nagu särav modell mõnes kreemi reklaamis. Kuigi säravat näonahka võib olla raske saavutada, on siiski teatud lihtsad asjad, mida saad oma näo heaks teha.

Kõige olulisem on see, et näonaha jume poleks igav ja elutu, seega kuidas nägu jumekamaks ja kaunimaks muuta? Beauty High jagab mõned nõuanded.

Jood valesid jooke

Kui sul on vedelikupuudus, siis seda on su näost näha (vaata, kas mõni koht on eriti kestendav või ebaühtlase tooniga). Lisaks sellele, et päevas võiks juua kaheksa klaasi vett, tuleks jälgida ka seda, et teised vedelikud ei viiks su kehast vett välja. Näiteks kofeiini sisaldavatel jookidel on selline omadus. Iga joodud kohvitassi kohta peaksid jooma ka sama koguse vett, et vedelikutase oleks normis. Sama kehtib alkoholi kohta.

Veedad liiga palju aega päikese käes

Päikese käes olles tuleb kindlasti kasutada päikesekaitsekreemi. Kui sa oled liiga pikalt päikese käes, võib juhtuda, et nahk muutub kuivaks ja näeb välja tuhm ning elutu. Ürita päikese käes olemist limiteerida paarile tunnile päevas ja väldi enese päikse käes «praadimist».

Kasutad meigieemaldussalvrätte, kuid ei pese oma nägu

Meigieemaldussalvrätid on head vaid seetõttu, et nende abil saab meiki maha võtta. Kuid hiljuti tehti kindlaks, et kuigi need eemaldavad meiki, võivad need seda ka üle näo laiali ajada. Lisaks võib salvrättides olev alkohol nahka kuivatada. Kui sinagi kasutad meigi eemaldamiseks spetsiaalseid salvrätte, siis pese kindlasti pärast ka oma nägu ja kanna näole ööseks niisutavat kreemi.

Oled kaua üleval ja ärkad väga vara

Sageli võib juhtuda, et unetunde jääb väheks, sest oleme veendunud, et ei pea üldse palju magama. Vahel ikka juhtub, et mõni päev venib pikemaks, aga kui see muutub harjumuseks, siis ei saa keha piisavalt aega, et puhata ja end parandada ning see mõjub ka näonahale. Naharakud saavad kõige rohkem hoolt ja armastust just öösel, kui keha end noorendab ja puhkab. Kui sa ei maga piisavalt, ei saa keha normaalselt funktsioneerida, sest see kulutab energiat ärkveloleku jaoks. Ürita oma harjumusi muuta ja mine igal õhtul samal ajal magama ja ärka hommikul ka samal kellaajal.

Su menüüs on ohtralt süsivesikuid ja vähe juurvilju

Kiire elutempo juures võib toitumine unarusse jääda. Võtame päeva jooksul väikseid vahepalasid, milles on palju süsivesikuid ja mis annavad meile ajutiselt energialaengu, kuid tegelikult ei mõju kehale eriti hästi. Küllastunud toiduained ja valmistoidud mõjuvad ka näonahale, sest keha töödeldud suhkrud jõuavad otse nahka, muutes nahatooni ebaühtlaseks ja üldise välimuse tuhmiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles