Prantsuse naised eelistavad söömist seksile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik teavad, et prantsuse naised söövad seda, mida tahavad – peamiselt šokolaadi, juustu ja saia –, kuid ei lähe paksuks. Toit on prantslannade jaoks lausa nii oluline, et enamik neist eelistab korralikku söögikorda seksile.

Prantsuse versioon naisteajakirjast Grazia viis läbi uuringu, millest selgus, et toit ja söömine on prantslannade jaoks tähtsamad kui intiimne vahekord, kirjutab MSN Living.

Kui prantslannadel paluti hinnata naudinguid 10-palli skaalal, siis toit sai 7,1 punkti ja oli kõige kõrgemini hinnatud nauding.

Seksoloog Gérard Leleu selgitas, et «kulinaarse orgasmi» ajal toimub ajus põhimõtteliselt sama, mis seksuaalse orgasmi ajal. «Kui oleme õnnetud ja sööme šokolaadi, siis seda võib põhimõtteliselt nimetada hüpotaalamuse masturbeerimiseks,» sõnas Leleu.

Paistab, et prantsuse naised on sellest hästi aru saanud, sest 74 protsenti uuringus osalenud naistest ütles, et eelistaksid head sööki seksile. Kui naistelt küsiti, millised toiduained on nende lemmikud, olid populaarsemate toitude seas šokolaad (49 protsenti), juust (39 protsenti), foie gras ehk hanemaksapasteet (36 protsenti), austrid (33 protsenti) ja maasikad (29 protsenti).

25 protsenti naistes tunnistas, et söömine pakub neile suuremat naudingut kui seks.

Kui meestelt uuriti sama asja, siis vaid 13 protsenti meestest eelistas söömist seksile. Veelgi enam, 59 protsenti meestest ütles, et oleksid nõus vähem sööma ja restoranides käimisest loobuma, kuid mitte mingil juhul ei loobuks nad seksist.

Sarnast trendi on täheldatud ka Suurbritannias. 2012. aasta uuringus küsiti naistelt, millest oleks neil kuuks ajaks kõige raskem loobuda. Üks naine kümnest ütles, et seksist, samas kui üle poolte naistest lausus, et kõige raskem oleks loobuda šokolaadist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles