Viis trendikat värvitooni, mida sel kevadel ja suvel kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi moenädal: Alexis Mabille kevad/suvi 2014.
Pariisi moenädal: Alexis Mabille kevad/suvi 2014. Foto: AFP/SCANPIX

Kevadel ja suvel pööratakse värvitoonidele palju tähelepanu, ehk isegi rohkem kui sombusel sügisel või lumisel talveperioodil. Millised värvitoonid on aga sel kevadsuvisel hooajal eriti kuumad?

GalTime toob välja viis trendikat värvitooni, mis võiksid sel kevadel ja suvel iga naise garderoobis olla.

Teksasinine

Teksavärv on sel hooajal väga trendikas ja see on väga hea uudis, sest teksapükse, -pluuse või -seelikuid leidub kindlasti igas garderoobis. Teksa paistab olevat üks teist materjalidest, mis on aegumatu, muutub vaid teksade värvitoon. Praegu on moes just teksasinine, seega unusta mustad teksased ja otsi välja sinist värvi teksariided. Teksat on lihtne ka teiste rõivastega sobitada. Kui teksapluusi ja -pükste koos kandmine on sinu jaoks liig, lisa oma riietusse vähemalt üks teksasinine element.

Pariisi moenädal: Balmain kevad/suvi 2014 (AFP)

Valge

Valge värv pole ammu enam vaid pruutidele mõeldud. Valge on sel hooajal moes ja seda võiks olla kõigi garderoobis. Ära lase valgel värvil end hirmutada, sel hooajal on valged rõivad niivõrd omanäoliste lõigete ja disainiga, et igaüks leiab oma kehakujule sobiva. Kui aga valged rõivad tunduvad sinu jaoks olevat ikkagi liiga karjuvad, kanna valgete raamidega päikseprille või soeta valged tennised, et oma riietusele värskust anda.

Pariisi moenädal: Elie Saab kevad/suvi 2014 (AFP)

Õrnroosa

Õrnroosa on uus kuum neutraalne värvitoon. Unusta beež ja lase õrnroosal värvil end särama lüüa. Õrnroosa on šikk ja sobib kadmiseks nii päeval kui õhtul. Kui soovid oma garderoobi heledamaks muuta, kuid valge värv pole sinu jaoks, proovi õrnroosat. Sobita õrnroosa pluusike heledate teksastega ja saadki väga trendika komplekti.

Pariisi moenädal: Elie Saab kevad/suvi 2014 (AFP)

Mustvalged mustrid

Ilm võib ju soojemaks muutuda, kuid julged ja veidike külmad mustvalged mustrid võimutsevad endiselt moelavadel. Mustvalged mustrid on mõnes mõttes ajatud ja neid on lihtne värviliste kampsikute või muude rõivastega kokku sobitada. Olgem ausad, hoolimata soojast ilmast on mustast värvist raske loobuda, aga suvel võiks seda valge värviga kõrvutamise abil veidike õrnemaks muuta.

Cali Expo Show moenädal (AFP)

Helesinine

Helesinine võib tunduda jäiselt külma toonina, kuid kevadsuvisel hooajal on see üks trendikamaid värve. See värskendav ja samas tagasihoidlik värvitoon võiks samuti iga naise garderoobis olla. Helesinine kleidike sobib kenasti päevaseks ja õhtuseks kandmiseks, samuti saab seda teiste toonidega vabalt kokku sobitada. Lase fantaasia lendu!

Pariisi moenädal: Chloe kevad/suvi 2014 (AFP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles