Galerii: emadepäeva eel toimus beebide roomamisvõistlus

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval toimus taas võistlus pere noorimatele liikumisharrastajatele. Juba teistkordselt toimuva Okaidi Beebisprindi võistlusdistantsiks oli 5 meetrit, mis tuli beebidel läbida roomates.

Võistlus kujunes taas äärmiselt emotsionaalseks, kuhjaga lusti ja rõõmu jagus nii rajale kui raja kõrvale. Pisemad võistlejad läbisid raja klassikalises roomamistehnikas, pisut vanemad aga juba käpuli liikudes. Tavapärast võistluspinget rajalt tunda ei olnud, pigem lubas nii mõnigi pisike võistleja endale hoopis pikema hetke, et rahulikult istuda ja publiku tähelepanu nautida. Emadel-isadel tuli oma võsukeste ergutamiseks ja finišijooneni meelitamiseks mängu panna nii oma veenmisoskus kui kõikmõeldavad mängukannid.

Sel korral osales mõõduvõtmises 11 beebit, noorimad neist olid kuuekuused, kõige vanemad pea aastased. Kuldmedaliga rõõmustas oma ema 11-kuune Lisbeth, kes läbis 5 meetrit 1 minuti ja 27 sekundiga. Päris kindlasti aga oli sel võistlusel medalitest tähtsam osalemisrõõm ja emme-issi kallistus pärast finišijoone ületamist.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles