Reps ja Toom: emadepäev tuletab meelde kõige tähtsamat tööd

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Reps
Mailis Reps Foto: Toomas Huik / Postimees

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed Mailis Reps ja Yana Toom tervitavad tänasel emadepäeval kõiki emasid ning tänavad neid naisi, kes laste kasvatamisega annavad panuse Eesti edukasse tulevikku.

«Just emadepäeval on hea kogu ühiskonnale meelde tuletada seda, et emaks olemine ja laste kasvatamine on ääretult oluline töö, millest sõltub otseselt meie riigi edukas tulevik. Ja emaks olemisele lisaks peab enamik naisi tegema ka oma igapäevast palgatööd,» teatasid Reps ja Toom, «Emaks olemine on tohutult suur vastutus, milleks on vaja perekonna ja riigi tuge, vaja on kindlustunnet tuleviku osas.»

«Loomulikult peame ka meeles pidama neid emasid, kelle elu on kujunenud nii, et lapsi tuleb üksi kasvatada – need emad on tõeliselt vaprad ja tublid! Täname ka neid peresid, kes kasvatavad lapsendatud lapsi – te aitate muuta noore elu täisväärtuslikuks ja pakute kodusoojust neile, kes seda muidu kogeda ei saaks,» ütlesid Mailis Reps ja Yana Toom.

«Me tervitame kõiki emasid tänasel tähtsal päeval ning täname teid töö eest, mida teete!» lisasid riigikogulased.

 Riigikogu liige Yana Toom on viie lapse ema ning Mailis Repsi perre sünnib juulikuus viies laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles