Millele mõtlevad mehed pärast seksi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldib pärast intiimset vahekorda kallima kaisus mõnuleda. Mida tahaksid aga mehed pärast seksi teha? Millised mõtted käivad nende peast läbi?

«Mul on vaja hetk hinge tõmmata. Tundub, et ma purskasin kogu mõistuse endast välja.» Orgasm vajutaks meeste ajus justkui «tühista» nupule. Kõik vajalikud funktsioonid taastuvad ajapikku, kuid esialgu tundub, et kogu energia on kadunud, kirjutab Cosmopolitan.

«Selline tunne on, nagu oleks astunud just mullivannist basseini ja siis tagasi mullivanni... samal ajal värvi nuusutades.» Okei, ma olen oma voodis. Ma sain just orgasmi. Kõik hakkab meenuma...

«Ma hakkan oma keha uuesti tajuma ja esimene tunne on see, et peaks pissile minema.» Aga mu peenis on ikka veel kõva, seega isegi kui ma saan pissida, siis tekib olukord, kus ma pooleldi pissin ja siis mu peenis valutab umbes 10 minutit, kuni ma kõik välja pressin.

«Miks naine end riidesse paneb?» Me olime just koos alasti. Oleme edasi alasti. Sul pole vaja aluspesu. Hea küll, pane aluspüksid jalga, aga jäta rinnahoidja vähemalt veel põrandale.

«Miks... Kuidas ta rääkida suudab?» Mis toimub? Ma saan aru, et naine tõesti räägib, aga kuidas? Ma tahan lihtsalt siin lamada ja teda vaadata.

«Pean. Võitlema. Unega.» Tahaks voodisse kerra tõmmata ja sügavalt magada, aga kuna naine on valmis mööblit ümber tõstma, siis ma pean unega võitlema.

«Kas me võiks kaisutada? Kuidas ma seda mehiselt küsiks?» «Kuule, kui sa tahad äkki minu peal veidike pikutada, siis see oleks täitsa okei. Ma lihtsalt mõtlen, et... Kui sa tahad mulle väga lähedal olla ja nii.» Kaisuta mind, naine! Ma olen haavatav ja vajan lähedust!

«Hea küll, ma üritan nüüd uinuda, aga ma pean tegema seda nii, et naine ei solvuks.» Boonuspunktid selle eest, kui ma uinun pärast seda, kui olen talle armastust avaldanud.

«Nüüd olen mina ärkvel, aga naine magab.» Äkki peaks ta üles äratama ja pakkuma, et võiks uuele ringile minna? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles