Kümme mõtet mehe peas, kui naine veedab esimest korda öö tema juures

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millised mõtted käivad mehe peast läbi, kui naine veedab esmakordselt öö tema juures? Kas mees planeerib juba õhtul, mida hommikul söögiks valmistada või on ta pigem mures, et naine tema kapi pealt midagi piinlikku ei avastaks?

Cosmopolitan.com toob mõned näited, millised mõtted käivad meeste peast läbi, kui naissoost silmarõõm veedab esimest korda öö nende kodus.

1. «Pea meeles: käitu nagu täiskasvanu!». «Huvitav, kuhu ma panin need viisakad pidžaamapüksid, mis ma eelmine aasta ostsin? Kas külmkapis on hommikuks piisavalt süüa? Kas kapis oli kohvi nii palju, et sellest jätkuks kahele? Peaksin vannituppa vist uue seebi ostma ja raseerimisest sinna jäänud karvad ära pühkima...»

2. «Mul pole piisavalt sahtleid, et kõiki piinlikke asju peita!». Enne naise tulekut peitis mees ära kõik arvutimängud ja «Sõprade» seriaali DVD-kollektsiooni. Mis siis saab, kui naine tahab hommikul korraks arvutis käia ja märkab, et mees käib mõnikord pornolehtedel? Ilmselt tuleb ka arvutis suurpuhastus teha.

3. «Mitu kondoomi peaks kummuti peal olema, et see imelikku muljet ei jätaks?». Tuttuus kondoomipakk jätab mulje, et sa oled lootusrikas, aga kui pakk on avatud ja sealt on pooled kondoomid puudu, siis võib see naistemehe mulje jätta.

4. «Naine on lõpuks siin. Ma pean nüüd vähemalt kaheksa tundi üritama mitte midagi rõvedat teha...». «Miks ma suuremat häda ära ei teinud enne naise tulekut? Ah jaa, sellepärast, et tualett ei haiseks. Nüüd ma pean aga piinlema ja peeretamist vältima.

5. «Appi, naine on vist tekivaras!». «Kas peaksin teki enda poole tagasi tõmbama? Kas peaksin lamama siin looteasendis ja öö läbi külmetama? Ühest küljest näeb naine teki all imearmas välja. Teisest küljest on mul külm! Üritan talle kuidagi kaissu pugeda.»

6. «Mul on vaja tualetti minna, kuidas ma tema haardest lahti saan?». «Olgu, üritan end aeglaselt siit välja vingerdada, pannes naise kaissu enda asemel padja.»

7. «Panen hommikuse äratuse vibreeriva peale, et enne naist üles ärgata.». Muidu võib naisel tekkida ebamugav tunne ja pealegi tahab mees värske olla, kui naine peaks näiteks huvi tundma hommikuse seksi vastu.

8. «Kas ma peaksin ta üles ajama?». «Kell läheneb juba lõunatunnile. Ma olen hommikust söönud, jooksmas käinud, pesnud, mõelnud lõunasöögi peale.. Kas naine ikka hingab veel?»

9. «Kas ta kasutab minu hambaharja?». «Naine on vannitoas ja ma kuulen, et ta peseb hambaid. Kas naisel oli oma hambahari kaasas? Kas ma peaksin temalt küsima selle kohta?»

10. «Kas me veedame päeva koos?». «Meil oli koos lõbus, aga tegelikult tahaks ma diivanil aeleda, raamatut lugeda ja pitsat tellida. Kas see oleks väga nõme, kui ma paluksin tal lahkuda?» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles