Vaata: Tallinn Dolls tegi emadepäeva puhul erilise fotoseeria

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste ja tema tütar Elizabeth
Merle Palmiste ja tema tütar Elizabeth Foto: Kersti Niglas

Kohe-kohe on ukse ees emadepäev ning Tallinn Dolls tähistab seda õige suurejooneliselt. Moebränd tutvustab erinevate generatsioonide naisi ning nende lummavat ilu. 

Jäädvustatud on imelised naised nagu näitleja Merle Palmiste tütrega ning isikupärased lauljad Liis Lemsalu ja Getter Jaani emadega. Eriline side on ka moebrändi Tallinn Dolls loojal Mari Martinil oma emaga, sest tegelikult veavad naised moebrändi absoluutselt iga päev üheskoos. Tallinn Dolls ongi üles ehitatud ema ja tütre suhtele ning erinevate generatsioonide ilule.

«Ma usun, et ilu on see, mis saadab naisi läbi elu ja sellest rõõmu tundmine on osa naiseks olemisest. Kuid ilu, kogemuste, elutarkuse ja elurõõmu nii edasi andmine kui ka jagamine erinevate generatsioonide vahel on midagi ülimat. Ma usun, et need tugevad suhted erinevate generatsioonide vahel ongi tõelise jõu ja ilu allikas, seda tegelikult nii perekonnas kui ka ühiskonnas terviklikult. Ja see kiirgabki vastu nendelt inspireerivatelt inimestelt, naistelt ja emadelt!» kommenteerib Mari Martin.

Seetõttu peab ka moebränd emadepäeva kõige olulisemaks tähtpäevaks aastas!

Kes veel ei tea, siis lisaks emadepäevale tähistab Tallinn Dolls ka uue esinduse avamist kaubamajas Debenhams, mis asub Rocca al Mare keskuses ning esimese poe avamist Helsinkis Kamppi keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles