Mehed jagavad: milliste lugudega on nad naistele külge löönud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reede õhtul baaris või ööklubis olles võib ikka juhtuda, et mõni joogist julgustust saanud mees astub naisele ligi ja ütleb: «Vabandust, ma kaotasin oma telefoninumbri ära, kas te saaksite mulle enda oma laenata?» Milliseid lugusid ja lauseid on mehed veel kasutanud, et naiste tähelepanu võita?

Cosmopolitan.com palus meestel oma lugusid jagada, siin on mõned vastused.

«Olen tähele pannud, et naistele avaldab muljet see, kui mees räägib mitut keelt. Mina räägin näiteks puhtalt itaalia keelt ja nii mõnigi naine on seda imetlusväärseks pidanud, kui on mind rääkimas kuulnud. Oluline on, et see juhtuks loomulikult, näiteks tänaval turistidega suhtlemine on palju parem kui itaalia restoranis teatud roogade hääldamine. Aga kui naine näeb, et ma tunnen end teises keeles ja kultuuri vabalt, siis see on alati mulle kasuks tulnud.»

«Naised on alati üllatunud, kui ma ütlen, et naudin söögitegemist. Kirjeldan naisele mõnda rooga ja ei lähegi kaua aega, kui naine pakub välja, et ta võiks mulle mõnikord külla tulla ja mina teeksin meile süüa.»

«Kasutan tavaliselt oma tegemisi ja seiklushimu, et naistele muljet avaldada. Iga naine ihkab oma ellu veidike põnevust, seega ma alustan tavaliselt mõne oma lemmiku ekstreemspordiala kirjeldamisega. Kui meie vestlus hakkab lõppema, siis ma tavaliselt küsin, et kas naine tahaks minuga mõnikord liituda. Tavaliselt on vastus jaatav. Mulle tundub, et naistele meeldivadki kaks asja: mehed, kes on võimelised igas olukorras hakkama saama ja võimalus midagi põnevat teha.»

«Milline on kindel viis naise südame võitmiseks? Aktsent tuleb alati kasuks. Ausõna, mõnikord muudan ma oma aktsendi eriti intensiivseks, et naise tähelepanu võita.»

«Kogemused on näidanud, et naistele meeldivad siirad komplimendid. Naistele meeldivad ka mehed, kes on tähelepanelikud, seega ma üritan alati pisiasju märgata. Kui ma õppisin alles tundma oma praegust naist, märkasin ühel päeval, et tema soeng oli teistsugune ja küsisin temalt, et kas ta on hiljuti juuksuris käinud. Naine kõhkles hetke, üritas naeratust varjata ja tema kehakeel muutus automaatselt.»

«See ei pruugi küll väga erilisena tunduda, aga ma üritan naisega koos olles alati härrasmehelikult käituda. Ma avan uksi, maksan jookide eest ja tõmban tooli lauast eemale, et naine saaks istuda. Kes ütles, et rüütellikkus on surnud?»

«Minu nipp on see, et ma olen otsekohene. Näiteks kui ma naisega flirdin ja tema flirdib ilmselgelt vastu, siis ma ütlen midagi sellist: «Ma näen, et sulle meeldib minuga flirtida.» Taoline taktika on mind palju aidanud. Kaheksal korral kümnest vastab naine naeratades: «Miks sa arvad, et ma flirdin sinuga?» See näitab alati, et ta on huvitatud ja ma võin mõelda oma järgmiste sammude peale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles