Kümme asja, mida mehed teevad pärast lahkuminekut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esialgu võib tunduda, et lahkuminek ei heiduta mehi, aga kui vaatad neile sügavale silma, siis näed seal valu, igatsust ja soovi täita oma südamesse tekkinud auk. Ka mehed tunnevad pärast lahkuminekut end ebakindlalt, võib juhtuda, et nad poetavad lausa paar pisarat.

MSN Glo koostas nimekirja asjadest, mida mehed teevad pärast lahkuminekut.

Üksinda instrumentide mängimine

Mees õpib selgeks mõne kurva loo ja mängib seda oma korterikaaslaste või naabrite meelehärmiks lakkamatult. Kui nad enne ei teadnud, mitu akordi mõnes tuntud laulus on, siis nüüd on see neile kahtlemata selge.

Toidu koju tellimine

Võib juhtuda, et mees loob justkui lohutavate toitude ringi oma laua/diivani/voodi/tooli ümber. Pole oluline, milliste toiduainetega on mees otsustanud tühimikku enda sees täita, eemalt võib see jätta mulje, et ta valmistub mõneks iidseks rituaaliks.

Tegevuste otsimine

Pärast lahkuminekut võib mõni mees otsida endale pidevalt tegevust. «Ongi hea, et naine mu maha jättis, ma saan lõpuks ometi koristada oma keldrit/ehitada omale raamaturiiuli/alustada oma äri/kolida teise riiki!» Tegemist on appikarjega ja tegelikult tahaks mees, et keegi temaga räägiks.

Maailma vältimine

Mees ei taha enam baari minna. Baaris võib juhtuda, et mees lööb purjus peaga mõnele naisele külge, aga saab korvi. Ja korvisaamine on miski, mida ta hetkel üle ei elaks.

Eks muutub kinnisideeks

Pärast lahkuminekut räägib mees pidevalt oma eksist. «Tead, kellele see film meeldis? Mu eksile. Tead, kellele lemmikvärv see on? Mu eksi. Tead, kes pidi ka sööma selleks, et elus olla? Mu eks.» Taolised võrdlused võivad lõputult kesta, sest mees leiab alati põhjuse, et oma eksi mainida.

Muusika kuulamine. Uuesti ja uuesti

Lahkuminek muudab mehe kurvaks ja ta kuulab järjest läbi kõik depressiivsed lood, mida ta teab. Kui lood saavad otsa, kuulab ta neid uuesti ja siis veel korra. Eriti siis, kui need meenutavad talle eksi.

Tuttavate kohtade vältimine

Pärast lahkuminekut ei taha mees enam minna restorani, kinno, parki, kus ta oma eksiga pidevalt käis. Kas oled kunagi näinud täiskasvanud meest üksi kinosaalis nutmas? Asi võib olla selles, et ta tegi ränga vea ja tuli vaatama filmi samasse kinno, kus nad oma esimesel kohtingul käisid.

Sõnumite saatmine

Mees võib veeta tunde, mõeldes, kas vajutada «saada» või mitte. Sõnum jõuaks loomulikult eksi telefoni. Lõpuks läheb nii, et mees kas joob piisavalt kangemat kraami ja saadab sõnumi ära või märkab mõni ta semu, et mees on hädas ning üritab ta mõtteid mujale juhtida.

Sõpradega olemine

Ilmselt kutsub mees mõnel õhtul ka oma semud külla, et nendega siis tapvas vaikuses istuda. Ikka parem, kui üksida «Top Geari» vaadata. Tõenäoliselt pakub mees sõpradele ka süüa mõnest kiirtoidu karbist, mis maas vedeleb, sest ta tahab olla hea võõrustaja.

Milleks raseerida?

Pärast lahkuminekut unustab mees tükiks ajaks, mis on raseerimine ja normaalne kehahügieen. Kellel on aega habet ajada, kui on tarvis oma õnnetu elu üle mõelda? Lahkuminekuhabe on kurb ja hoolitsemata, selles on piisavalt toidujäänuseid, et pisikesi linde toita. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles