Viis põhjust, miks sul pole kauneid kõhulihaseid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudele naistele on oluline, et kõht oleks lame ja silma hakkaksid ka vormitud kõhulihased. Niisama kergesti polegi seda võimalik saavutada.

Arendamata lihased

Unusta ära need lubadused, mille kohaselt peaks kõhulihased ilusaks muutuma juba siis, kui kõvasti naerda või kui teatud toitusid süüa. Nn kuuspaki saad ikka siis, kui teed kõvasti trenni ja teed seda eesmärgipäraselt, kirjutab Genius Beauty.

Ole valvas, kui sa oled umbes kolmkümmend aastat vana – praegu on sul veel viimane võimalus oma figuuri täiskasvanueas pinguldada. Kui sul ei ole selleks ajaks selgelt vormitud lihaseid, on sul neid tulevikus järjest raskem saavutada.

Stress

Närvilised neiud nappe toppe ei kanna. Kui sa oled pidevalt väga stressis, ära imesta, kui sul ei õnnestu vaatamata pingutustele lamedat kõhtu saada. Stressihormoonide tõttu koguneb naisterahvastel rasv kergesti kõhupiirkonda ja unistus jääbki kättesaamatuks.

Geenid

Mõnel juhul võib tõesti geene süüdistada, kui teed endast kõik, et piht oleks peenike, ent kõhulihased varjuvad siiski kõhurasva taha. Täna selle eest oma vanaema.

Veepuudus

Kui tahad peenikest vöökohta, tarbi vähem soola ja joo rohkem vett. Eriti tasuks sool vältida õhtuti, sest veepuudus tekitab turseid, mistõttu oled hommikuks paras pallike.

Pingutad üle

Kui teed kõiki endale teadaolevaid harjutusi ja käid mitmes trennis, teed samuti valesti. Esiteks koormad oma kõhulihased üle. Teiseks ei lase sa kehal ülekaaluga toime tulla – kõhulihased ei põleta nii palju energiat kui sulle meeldiks. Rahune ja leia endale õige treening, millele jää mõneks ajaks kindlaks, et ka tulemused ära oodata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles