Meestele: mida võiks teada raseda naise kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tegemist on rasedate naistega, ei saa ükski mees end ilmselt eksperdiks nimetada. Õnneks leidub aga neid mehi, kes on valmis oma vigu teiste meestega jagama, et viimased saaksid neid oma lapseootel naisega suheldes vältida.

Siin on mõned asjad, mida mees võiks raseda naise kohta teada, kirjutab Huff Post.

Rasedale naisele meeldib süüa. Pole mingi saladus, et toit on rasedate jaoks väga oluline. Veelgi tähtsam on aga see, et toitumine ja naisele toidu pakkumine oleksid õigesti ajastatud. Kui rase naine ütleb, et ta tahab süüa, siis pole see mingi nali. Võta teadmiseks, et «ma olen näljane» ei tähenda seda, et ta ootab pikisilmi teie romantilist õhtusööki, milleni on veel tund või kaks aega. Pigem tähendab see, et ta tahab nüüd ja kohe midagi süüa.

Toit: kõik, mis on sinu, on ka tema. Kõik, mis on tema, on ainult tema. Tõenäoliselt olete koos või abielus olnud juba mõnda aega ning teie jaoks pole võõras põhimõte, et jagate partneriga kõike. Raseduse ajal aga mõned reeglid muutuvad. Näiteks see, et kui sina midagi sööd, siis ära imesta, kui naine tahab selle söögi ise ära süüa. Aga katsu ainult tema toitu puutuda! See ajab lapseootel naise ainult tigedaks.

Ole valmis kaalus juurde võtma. Paned tähele, et kogu jutt on siiani käinud toidu kohta? Kas hakkad mõistma, kuivõrd oluline on rasedate jaoks söök? Üks asi, mida aga eriti ei mainita, on see, et ka mehed võivad naise raseduse ajal kaalus juurde võtta. Kuna naisel tekivad raseduse käigus erinevad isud – pitsa, šokolaad, jäätis jne –, siis sageli juhtub nii, et ka mees ei suuda neile vastu panna ja liitub naisega.

Ära tee märkusi selle kohta, kui suureks on naine läinud. Iga mees saab aru, et raseduse ajal võtab naine kaalus juurde. See on täiesti normaalne. Aga ometi ei tasuks seda naisele mainida. Üks mees rääkis, et ütles naisele täiesti pahatahtmatult, et naise kõht on nii armsalt suureks paisunud. Esimene kord võttis naine seda rahulikult, aga kui mees sama kommentaari veel teisel või kolmandal korral tegi, sai naine vihaseks ja karjus talle: «Sa ei pea mulle pidevalt meelde tuletama, et ma olen paks! Ma tean seda isegi! Mul pole vaja seda kogu aeg kuulda!» Mehe silmis polnud naine kunagi varem niivõrd kaunis olnud kui raseduse ajal, ent sel faktil oli siis juba vähe kaalu.

Unustage huumorimeel. Hea uudis on see, et naine on lapseootel. Halb uudis on aga see, et naise sisse ei mahu koos lapsega enam huumorimeel. Paljud lapseootel naised ei hinda rasedate kulul tehtavaid nalju, seega tasuks nalja tegemist pigem vältida.

Nägemiseni, seks! Kallid mehed, valmistuge selleks, et esimene trimester raseduse jooksul on kõige hullem. Sel ajal toimub naisega kõige rohkem muutusi ja ta tunneb end kõige halvemini. Naise olemist ei muuda paremaks ka see, kui mees tema eest hoolitseb ja teda toetab. Teise trimestri alguses tuleb aga naiste seksiisu üldiselt tagasi, ent seda ka lühikeseks perioodiks. Seega, head mehed, otsige välja parimad pornofilmid ja aidake end ise.

Jah, naise rinnad muutuvad suuremaks. Ei, sa ei tohi neid käperdada. Tõenäoliselt on kõik kuulnud, et rasedatel naistel on omamoodi sära. See vastab tõele. Raseduse ajal muutuvad naise juuksed, küüned ja rinnad kaunimaks. Ainus probleem rindadega on see, et naised ei lase meestel neid eriti katsuda. Ainus variant on neid ohutust kaugusest imetleda.

Peenis ei saa lapsele haiget teha. Üks asi, mille pärast paljud mehed muret tunnevad, on see, kas nende peenis saab seksi ajal emakas kasvavale beebile haiget teha. Pole tähtis, kui suur või väike su meheau on, see ei saa lapsele haiget teha, seega sellepärast ei tasu muretseda.

Ära arva, et rase naine on saamatu. Paljud mehed tahavad oma naisi kaitsta. Kui naine kannab kõhus aga mehe last, siis muutub mees paari kraadi võrra veelgi kaitsvamaks. Asi pole selles, et mehe arvates ei saaks naine ise hakkama, lihtsalt mehele tundub, et ta peab oma perekonda kaitsma ja täpselt seda ta teha tahabki. Naine võib selle peale aga pahaseks saada ja mehele karjatada: «Ma pole klaasist tehtud, ära kohtle mind kui printsessi!»

Mehel pole õigust virisemiseks. Kõik need asjad, mis on selles loos mainitud? Ühtki neist ei tohi oma rasedale naisele öelda. Isegi kui naine ei taha seksida, ei lase oma rindu katsuda või solvub tema keha kohta tehtud kommentaaride pärast, pole see oluline. Ta on rase. Ta kannab oma kõhus sinu last. See tähendab, et kõrgemast mastist kaart on tema käes ja sinu virisemine on tühine.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles