Galerii: vaata, millised soengud on sel kevad-suvel moes!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27. aprillil toimus Tallinnas Rahvusraamatukogu suures saalis kauaoodatud meistriklass, mille viisid läbi ESTEL Akadeemia tipp-stilistid Larissa Saikova ja Katerina Savannikova. Laval esitleti 2014. aasta kevad-suvise hooaja viimaseid moesuundi.

Spetsialistis näitasid lõikusi, soenguid ja värvimise tehnikaid kõige erinevamates variatsioonides, alates keerukatest ja selgelt suursugustest vormidest kuni täpsete geomeetriliste siluettidena ning seda kõike koos imelise ja julge värvide mänguga. Suurem osa Larissa ja Katerina poolt laval näidatud töödest olid inspireeritud kollektsioonist La Infanta, mis on välja töötatud ESTEL kompanii loomingulise laboratooriumi poolt.

Meistriklass möödus sõbralikus, sundimatus õhkkonnas, kus kõigil pealtvaatajatel oli võimalik aktiivselt osaleda, küsimusi küsida või rääkida huvitavaid lugusid oma igapäevatööst. Kõige huvitavamate küsimuste ja naljakamate lugude eest jagati välja hulgaliselt auhindu.

Vaata galeriist, milliseid moesoenguid Larissa ja Katerina tegid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles