25 kilo kaotanud naine: küpsetamine on tore hobi, aga kõndimine veel toredam

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta figuurisõber 2014 Anneli Höövel ja tema kõrval rahva lemmik Liilia Raik.
Aasta figuurisõber 2014 Anneli Höövel ja tema kõrval rahva lemmik Liilia Raik. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Hiljuti Figuurisõprade 2014. aasta rahva lemmikuks valitud kaalulangetaja Liilia Raik võttis 11 kuu jooksul alla 25 kilo. Kaalulangetamise ajal töötas ta pagar-kondiitrina, kuid jõudis oma eesmärgile ikkagi lähemale suuresti tänu kõndimisele. 

Liilia sõnul on kõndimine maainimesele parim treeningvõimalus, sest spordiklubisid metsade vahel ei ole. «Mäletan, et olin algul ikka üsna kõhklev – et imelik nagu sedasi üksipäini ringi trampida, mida inimesed minust küll mõelda võivad. Ükskord tuli mulle metsateel täiesti võõras memmeke vastu ja kiitis valjuhäälselt, et küll ma olen ikka tubli tüdruk. See andis nii hea enesetunde ja kindlust juurde, et olgu mis on, teen õiget asja,» rääkis Liilia Naistelehele.

Liilia suurimaks raskuseks osutus küpsetamise harjumus, kuid nüüd tegeleb ta sellega järjest vähem. «See on tore hobi, kuid avastasin, et kõndimine on veel toredam,» naeris ta ja lisas, et kui nüüd küpsetab, siis taljesõbralikumate retseptide järgi. «Kuigi ega neidki tohi üleliia vitsutada. Tükikese ikka luban endale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles