Viis nippi, kuidas end seksikamalt tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et olla enesekindlam ja tunda end seksikalt peaksid veetma aega alasti. Tavaliselt viskame riided seljast vaid selleks, et pesema minna või partneriga ringi hullata, kuid seksika enesetunde saavutamiseks võiksid seda nimekirja veidike laiendada.

Ära muretse, tegemist pole millegi ekstreemsega, lihtsalt mõned näited tegevustest, mis aitavad sul välja tulla rõivastega kaetud mugavustsoonist ja seksikamat enesetunnet saavutada, kirjutab Women's Health Magazine.

Mine vanni!

Keskmine inimene veedab duši all umbes 8-10 minutit. Vannis mõnulemine võtab küll kauem aega, kuid see on hea moodus lõõgastumiseks. Võta vanniminek plaani siis, kui tead, et sul on tõesti aega vannis ligunemiseks. Ära tee seda tööpäeva alguses, pigem jäta vannimõnud õhtusse. Veendu ka selles, et keegi sind vahepeal segama ei tuleks. Telefonisõltlased võiksid oma elektroonilised vidinad jätta teise tuppa ja kui sa ei ela üksi, keera vannitoa uks kindlasti lukku.

Muuda vanniskäik enda jaoks lõõgastavaks tegevuseks. Pane põlema küünlad, kasuta vannisoola või -vahtu. Ära kiirusta oma keha pesemisega, naudi kõigepealt sooja vett ja võimalust üksi olemiseks. Kui hakkad end pesema, kasuta pehmet käsna, mis su kehale pai teeks.

Valmista romantiline õhtusöök ja nautige seda kallimaga alasti olles

Söömine on peale seksi kõige sensuaalsem asi, mida inimesed teevad. See hõlmab kõiki meie meeli. Romantiline õhtusöök on sageli seksi eelmänguks. Kui seksi ajaks tuleb niikuinii riided seljast heita, siis miks mitte teha seda juba veidike varem, näiteks enne õhtusööki.

Valmista söögiks midagi, mida näppude vahel süüa. Alasti olles on tunduvalt mugavam endale ja kallimale toitu suhu pista näppudega, mitte kolisevate kahvlite-nugadega. Toitu serveerides võiks vaadata, et see näeks hea välja. Ideaalne toit, mida alasti olles süüa, on näiteks sushi ja see näeb taldrikul alati hea välja. Mõtle ka sellele, kus te õhtustate. See ei pea tingimata toimuma laua taga – laota hoopis tekk põrandale ja korraldage hubane piknik. Kuigi te võib-olla ei jaksa ära oodata seda osa, mis tuleb pärast õhtusööki, ärge söömisega kiirustage.

Maga alasti

Selleks, et oma keha ja alastiolekuga paremini harjuda, võiks proovida alasti magamist. Sa oled ju omas kodus, keegi ei näe sind, miks mitte jätta öösärk selga panemata? Kui oled esimest korda alasti voodis, ära kiirusta kohe uinumisega. Pigem tunne seda, kuidas on alasti voodis olla, kuidas voodipesu su nahka puudutab ja mis tunde see sinus tekitab.

Proovi erinevaid asendeid, et leida magamiseks kõige mugavam poos ja tajuda iga kehaosaga seda, et oled voodis alasti. Hommikul, kui äratus on helisenud, ära kiirusta voodist välja. Veeda natuke aega oma voodit nautides. Siruta end, tee ükskõik mida, mis sinus hea enesetunde tekitaks. Plusspunkte annab seegi, kui läheb vannituppa ilma hommikumantlita.

Naudi massaaži

Massaažis käimine on hea moodus, kuidas harjutada teise inimese juuresolekul alasti olemist. Lisaks aitab see õppida enda keha paremini tundma ja armastama. Kui võõra inimese juures enese alasti võtmine tekitab sinus ebamugavust, pea meeles, et tegemist on professionaaliga, kes ei hakka su keha hindama ega kritiseerima. Teine võimalus on lasta näiteks kallimal end masseerida.

Lase end alasti pildistada

Öeldakse, et kaamerasilm ei valeta iial. Seega miks mitte lasta end pildistada, et oma keha hindama õppida? Pealegi on see jälle üks hea olukord, kus end alasti võtta ja harjuda mõttega, et inimeste kehad polegi tegelikult niivõrd erinevad. Suhtle fotograafiga ja räägi talle, millist pilti sa sooviksid. Lase temal oma keha objektiivselt vaadata ning öelda, millised kohad võiksid rohkem tähelepanu saada ja millised pigem varju jääda. Ära võta seda solvanguna, sa tahad ju sellest kõigest ilusat mälestust saada.

Eksperdid soovitavad taoliste piltide puhul eelistada mustvalget versiooni, sest nii ei paista näiteks ebaühtlused nahatoonis väga silma. Teine oluline asi on see, et sa pead end mugavalt tundma. Leidke fotograafiga koos asend, milles sa oled võimeline mõnda aega seisma või istuma. Kui sul on ebamugav, siis seda on hiljem ka fotolt näha.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles