Millised rõivad teevad näiliselt suuremaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pluss-suuruses naiste jaoks võiks ja peaks riiete valimine olema sama lihtne kui väiksema rõivasuurusega naistele. Kuigi rõivad muutuvad pidevalt ja poelettidel on üha laiem valik riideid, tuleb tunnistada, et paljud neist pole kooskõlas sellega, mida suurema rõivanumbriga naised tahaksid kanda.

Selleks, et naistele veidike nõu anda, millised riided muudavad keha kaunimaks ja millised mitte, koostas Refinery29 väikese nõuandeloo. Vaata kindlasti üle, millised rõivaesemed muudavad keha näiliselt suuremaks ja ürita nende kandmist vältida.

Meestele loodud rõivad

Meestele disainitud rõivaesemed – triiksärgid, kapuutsiga ja ilma dressipluusid ning pintsakud – võivad ka naiste seljas kaunid olla, kui need on loodud konkreetselt naisele mõeldud lõigete järgi. Kui naine kannab aga mehe figuurile loodud rõivaid, siis võib see naise kehakuju suuremaks muuta. Silmas tasuks pidada ka seda, et naiste rinnad, puusad ja pepu on reeglina teise kujuga kui meeste omad.

Liigselt kaunistatud rõivad

Mõned ostujuhid, kes vastutavad poodides pluss-suuruses rõivaste sisseostu eest, paistavad arvavat, et suuremad naised tahavad värvikirevaid ning suurte mustritega riideid. Mida rohkem sära, värvi, mustreid ja mida omapärasem lõige, seda parem, kas pole? Tegelikult mitte. Paljud suuremad naised tunnevad oma keha pärast piinlikkust ega taha suurte mustritega enesele liigselt tähelepanu tõmmata.

Vales suuruses rõivad

Kui rõivas jääb seljas veidike lotendav või tundub lihtsalt veider, siis võib asi olla selles, et see rõivasuurus pole sinu kehale mõeldud. Kõige suurem viga, mida naised rõivapoes teevad, ongi see, et nad ei osta alati õiges suuruses riideid. Vältida tasuks ka seda, et ostad enda rõivasuurusest numbri või kaks väiksema asja ja mõtled, et võtad kaalus alla. Tegelikult see nii ei pruugi minna ja see rõivaese jääbki riidekappi seisma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles