Uuring: vallalised naised seksivad uue partneriga pärast viiendat kohtingut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unustage kolme kohtingu reegel, sest tavaline vallaline naine ootab viis kohtingut enne, kui on nõus uue partneriga voodisse minema, selgus värskest uuringust.

Uuring, milles osales umbes 2000 inimest, tõestas, et keskmine naine tahab uue partneriga vähemalt neli korda väljas käia enne temaga seksimist, kirjutab The Daily Mail.

Nende kohtingute jooksul tahaks naine selgusele jõuda, kas mees on usaldusväärne; kas neil tekib omavahel side; kas mees suudab naise naerma ajada jne. Selgus ka see, et naised tahaks mehelt vähemalt 12 tekstsõnumit, viite pikka telefonikõnet ja ideaalis ka kimbu lilli enne, kui suhe kaugemale liigub. Siin on veel mõned näited, mida naised enne seksi partnerilt ootavad: kaks kingitust, mis väljendaksid partneri tundeid; viis sõnumit sotsiaalmeedias; koos kolme filmi vaatamist; seitse kirglikku suudlust; viis südamlikku ja siirast vestlust; neli ühist söögikorda.

Naistele jätavad partnerist halva mulje järgmised asjad: kehalõhnad; keemia puudumine; teiste naiste vaatamine; teenindava personaliga ebaviisakalt suhtlemine; kui mees ei näita vestluse vastu huvi välja; kui mees räägib vaid endast ega kuula naist; kui mees räägib eksi(de)st; ebamugav vaikus; kohtingu ajal sõnumite saatmine; kui mees jätab hädapätaka mulje.

Uuringu tulemused näitasid sedagi, et naiste jaoks mängib olulist rolli, kas mees tekitab naises hea tunde tema keha pärast ning kas mees on piisavalt viisakas, et ka pärast seksi naisega suhtlemist jätkata.

Naised on ettevaatlikud ka ohumärkide suhtes. Ohumärgiks peetakse näiteks seda, kui mees tahab suhte liiga kiirelt intiimseks muuta või kui tundub, et mees võib suhte arenedes liiga klammerduvaks muutuda.

Selgus veel see, et neli inimest kümnest olid eelnevalt uue partneriga liiga kiirelt voodisse läinud ja see olevat nende sõnul olnud värske suhte lõpp.

Uuring näitas sedagi, et naised otsustavad meestest kiiremini, kas kaaslane meeldib neile või mitte. Väidetavalt suudab üks naine kümnest juba kohtingu alguses öelda, kas antud kaaslane on nende jaoks õige või mitte.

Naistelt uuriti ka seda, milliseid küsimusi nad endale partneri kohta esitavad. Siin on kümme kõige populaarsemat küsimust:

  1. Kas mees on usaldusväärne?
  2. Kas me sobime?
  3. Kas ta ajab mind naerma?
  4. Kas ta jääb pikemaks ajaks mu kõrvale?
  5. Kas ta on härrasmees?
  6. Kas talle meeldib mu keha?
  7. Kas ma tunnen end temaga enesekindlalt ja mugavalt?
  8. Kas pärast seksi võib asi ebamugavaks muutuda?
  9. Kas ta tahab liiga kiiresti suhte intiimseks muuta?
  10. Kas ta on liiga klammerduv? 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles