Kaire Vilgats: põhjendamatult kalli toote jätan ostmata, isegi kui see on Eesti oma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats
Kaire Vilgats Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Laulja Kaire Vilgats ütles ajakirjale Naised, et eelistab toidukorvi täites ikka eestimaist ja tervislikku kaupa, kuid kui talle tundub, et miski on põhjendmaatult kallis, siis jätab ta selle ostmata.

«Samas on toiteväärtuslikke tooteid, mille hinda ma väga ei vaata,» tõdes ta. «Täisteretooted, leib – nendesse panustame. Magusat ostame minimaalses koguses ja komme ei osta. See ei tähenda, et me neid üldse ei söö, aga koju ei osta, sest lapsed saavad kommi külas, sünnipäevadel. Limonaadi ostan ka minimaalselt.»

Kui mõnel heal asjal on ulmeline hind, siis Kaire seda ei vaatagi. «Need küpsised, mis mulle kunagi väga maitsesid, aga millel on hull hind – neid pole ostnud tükk aega. Kui mul on laste sünnipäevad, mis on ju kulukad, teen küpsisetorti külmutatud marjadest ja kohupiimast. Me ei hakka torti kuskilt tellima, see tuleb tunduvalt kallim. Lapsele ei ole poetort oluline, vastupidi, on tähtsam, kui on enda tehtud ja lapsed saavad valmistamisest ka ise osa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles