Ilu-lounge video: kreemita meik oma näole!

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jumestuskunstnik Reet Härmat näitab meigivideos, kuidas kreemjate meigitoodetega teha kestev ja kaunis jumestus. Modelliks on seekord kaunis Helen Mahmastol.

Tänapäeva kreemjad lauvärvid püsivad võrdselt tahkete lauvärvidega. Lauvärvi triibud silmal on minevik. Pealekandmine on isegi mugavam ja mängulisem, saab hakkama ka ainult oma sõrmi kasutades.

Kindlasti on kreemjate meigivahenditega jumestus õige valik neile, kes on väga kuiva ja tundliku nahaga, kuna meik sulandub hästi nahka ja ei ärrita seda. Kreemjas põsepuna mõjub õige koha peale kantuna just nagu sinu oma põse värske õhetus.

Tumedamat pruunikat tooni varjutusvärvidega saad modelleerida ja esile tuua põsesarnu ning näo-ovaali kitsamaks teha. Kui soovid igaks juhuks ekstra püsivust, siis võid kinnitada kogu jumestuse õrnalt peale pintseldades läbikumavat tolmpuudrit, ka silmalaugudele.

Julget jumestamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles