Marimo esitleb eksklusiivset kevadsuvist kollektsiooni «In Full Bloom»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
In Full Bloom
In Full Bloom Foto: Marimo Fashion

Sel laupäeval, 26. aprilli õhtul kell 19:00,  kutsub kodumaine rõivabränd MARIMO kõiki moegurmaane Arhitektuurimuuseumisse, kus toimub brändi kevad/suvi 2014 kollektsiooni «In Full Bloom» esitlus.

Brändi disaineri Mariliis Soobardi sõnul keskendub uus kollektsioon ühtaegu nii suvisele vabadusihalusele kui ka naiselikule küpsusele. «Suvi on aeg, kus igaüks vajab rohkem vabadust ja õhku, tekib kihk jalutada roheluses ning tunda oma palgeil päikesepaistet ja mahedat briisi. Betoondžungli argituhinas on selliste momentide leidmine aga keeruline ning siin tulebki «In Full Bloom» linnainimesele vastu  – meie kollektsioonis domineerivad vabama lõike, lendleva materjali ja mänguliste mustritega esemed, mis aitavad kombineerida linnaruumi asjalikku saginat looduse vabastava värskusega.»

«In Full Bloom» põhikollektsioon on kirev kui suvine aas – tooni annavad lillemustrid ning värvidest domineerivad valge, sinine, navy, helehall, beež, kuldne ja roheline ning sekka ka roosasid ja lillasid toone. Kogu kollektsiooni materjalid on naturaalsed, peamiselt on tooted valmistatud puuvillast ja siidist või nende segust.

Kollektsiooni üheks osaks on ka minimalistlikum eksklusiivliin, mille rõivad on ülejäänud kollektsioonist rangema lõike ja värvikasutusega ning sobilikud eriti pidulikemateks koosviibimisteks. 

Soobardi sõnul lähtub ta kollektsioonide loomisel alati ka sellest, et tegu poleks ühekordselt kantavate esemetega. «Kuigi me otsime MARIMO kollektsioonides alati unikaalsust ja eksklusiivsust, siis samas on minu jaoks tähtis, et meie rõivad pärast esimest kandmist inimese kappi peitu ei jääks – meie eesmärk on luua riideesemeid, mis muutuvad inimeste lemmikuteks ning mida kantakse korduvalt, neid kasvõi erinevate aksessuaaridega rikastades,» lisas Soobard.

MARIMO Fashion, Spring / Summer 2014 from MARIMO Fashion on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles